16:45 15.09.2021

В Києві відкриється Жовта гілка МЕТРО

1 хв читати

Інтригуюча реклама виявилась акцією до дня народження МЕТRО

Що сталося: В серпні по Києву з'явилася інтригуюча зовнішня реклама з написом “ЖОВТА ГІЛКА МЕТRО У ВЕРЕСНІ”. І користувачі соц мереж почали бурхливо її обговорювати. Кияни розділилися на 2 табори: одні обговорювали куди буде вести нова гілка, інші помітили схожість реклами з брендом МЕТRО та почали жартувати з приводу влучної іронії мережею над своєї назвою.

Виявилось, що така рекламна кампанія була тизером Акції до Дня народження МЕТRО. Бренд вирішив до вісімнадцятиріччя обіграти свою назву та на декілька днів запустити свій «власний маршрут» МЕТRО як ще один спосіб відсвяткувати річницю разом з клієнтами. Маршрут жовтої гілки з’єднає всі торговельні центри МЕТRО та буде катати переможців акції на жовтих спорткарах з особистим водієм за покупками.

Щоб отримати можливість проїхатись 18-19 вересня Жовтою гілкою МЕТRО потрібно зареєструватися на сайті METRO на сторінці Акції та дочекатися публікації результатів розіграшу.

*мається на увазі акція ТОВ  «МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ УКРАЇНА», що проводиться в період з 06.09.21 по 16.09.21. в місті Києві, інформація про умови: www.metro.ua/promotions

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА