18:32 16.09.2021

3D лазерна епіляція бікіні в Києві

4 хв читати

Гладенька шовковиста шкіра - ідеал, до якого прагнуть жінки. І зона бікіні не є винятком. Проте, через високу чутливості в цьому місці, епіляція доставляє багато дискомфорту і проблем. Біль, свербіж, врослі волоски - приємного мало. Але деякі терплять це, щоб ідеально виглядати в купальнику. Студія EpiLaser пропонує спробувати нову методику - 3D лазерну епіляцію бікіні в Києві, завдяки якій можна швидко позбутися небажаного волосся. При цьому вартість процедури доступна кожній дівчині, а результат завжди перевершує очікування.

Принцип роботи 3D лазера

Лазерне видалення волосся відомо вже давно. Зазвичай, в косметичних салонах Києва стоїть Олександритова, Діодна або Неодимова лазерна установка. Самі по собі вони ефективні, але мають мінус - вибіркову дію. Це означає, що успішність процедури обмежена фототипом шкірного покриву і відтінком волосків.

Трьох кластерна лазерна епіляція відрізняється від інших методик. Завдяки поєднанню в одному промені відразу трьох типів хвиль (808 нм, 755 нм і 1064 нм), що відповідає Діодному, Олександритовому та Неодимовому апарату, видаляє темне та світле волосся, працюючи з будь-яким кольором шкіри.

Переваги лазерної 3Д епіляції

  • Універсальність. Це головне достоїнство. Гібридна технологія здатна впоратися з волоссям будь-якого відтінку незалежно від фототипу дерми.
  • Безболісність. Через вбудованій системи контактного охолодження, процес проходить безболісно та приємно навіть на бікіні.
  • Ефективність. Після проходження курсу про непотрібні волоски можна надовго забути. І досить буде раз на півроку або навіть рідше проходити коригування.
  • Відсутність наслідків. Після обробки гібридним лазером не буває подразнення, та свербіння та інших «принад» в області бікіні.
  • Мінімальний період реабілітації. Строгих обмежень в повсякденній поведінці після епіляції немає. Через 3-5 днів можна купатися, засмагати і займатися спортом.

Показання та протипоказання

Показання для епіляції бікіні - бажання клієнтки виглядати естетично. А ось протипоказань трохи більше. Якщо людина страждає фотодерматитом - підвищеною чутливістю до сонячних променів, і порфирії, яка проявляється фотодерматозом, викликаним впливом ультрафіолету.

Не роблять лазерну епіляцію в зоні бікіні, якщо є будь-які дерматологічні захворювання і травми. Також тимчасовими протипоказаннями вважаються гострі інфекції та загострення соматичних патологій. Правда, тоді мало хто думає про зайву волосистість.

Не варто проводити лазерну епіляцію бікіні під час вагітності та грудного вигодовування. Хоча ні на плід, ні на якість грудного молока не впливає. Вся справа в зниженні больового порогу під час виношування дитини. Найменший дискомфорт може привести в тонус матку, що загрожує серйозними наслідками. При лактації є ймовірність зниження вироблення молока внаслідок хвилювання від процедури.

Епіляція бікіні при місячних дозволена. Але з гігієнічних міркувань, необхідно скористатися тампоном.

Підготовка

Правил, як підготуватися до лазерної епіляції на бікіні, небагато. За пару днів засмагати і відвідувати солярій з прикриттям інтимної зони. Унаслідок такого обмеження в відновлювальному періоді істотно знижується ультрафіолетове навантаження на епідерму. Крім того, за 2-3 тижні до проведення епіляції на бікіні слід відмовитися від депіляції епілятором, воском або пінцетом. Можна користуватися тільки бритвою.

Перед сеансом необхідно поголитися за 1-2 дня, щоб волосинки були довжиною до 1,5 мм.

Правила післяпроцедурної поведінки

Рекомендації фахівців досить прості. Перші дні заборонено засмагати. Не можна користуватися мочалкою і засобами, що містять спирт. Гелі для інтимної гігієни повинні бути гіпоалергенними.

Рекомендується носити вільний одяг з натуральних тканин, щоб попередити подразнення шкіри, яка буде дуже чутливою перші кілька днів.

Скільки потрібно процедур лазерної епіляції бікіні, і який інтервал між ними

Відповісти на ці питання може тільки косметолог під час курсу. Багато що залежить від індивідуальних особливостей організму. Береться до уваги швидкість росту волосся, стан гормонального фону, етнічну приналежність та багато інших чинників.

За один раз можна видалити до 30% волосся на бікіні. Це ті, які знаходяться в активній фазі росту, решта сплять. Перерва між сеансами становить 3-5 тижнів. За цей час прокидається чергова порція цибулин (наступних 10-20%), які починають продукувати волос. В результаті потрібно курс з 6-10 сеансів, щоб остаточно видалити весь волосяний покрив.

Мережа центрів EpiLaser в Києві вважається однією з кращих в Україні. Про це свідчать численні відгуки задоволених клієнтів з усіх куточків країни. Вони підтверджують, що 3Д лазерна епіляція ─ найефективна, безболісна та доступна за ціною. У київській мережі EpiLaser готові зробити все, щоб ви завжди і скрізь виглядали чудово.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА