15:02 17.09.2021

flydubai відзначає десятиліття польотів в Україну

3 хв читати

Авіакомпанія flydubai відзначає десятиліття з моменту здійснення першого комерційного рейсу в Україну в 2011 році.

«Україна є важливим напрямком маршрутної мережі flydubai. Станом на зараз flydubai виконує щоденні рейси до Києва, Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (KBP) і до трьох рейсів на тиждень до Одеси (ODS), другий напрямок авіакомпанії в Україні з 2013 року», – уточнили в авіакомпанії.

Коментуючи десятиліття польотів, виконавчий директор flydubai Гейт Аль Гейт заявив: «Ми з радістю відзначаємо важливі досягнення авіакомпанії на ринках нашої присутності. Сьогодні особлива подія, яка відображає наш ріст і розвиток. flydubai була створена, щоб відкривати нові ринки і робити подорожі більш доступними. Я впевнений, наша багаторічна присутність на українському ринку є свідченням досягнення цих цілей. Ми з нетерпінням чекаємо на ще більше пасажирів з України на рейсах у Дубай та інші напрямки нашої мережі».

З 2011 року понад 1,5 млн пасажирів скористалися послугами авіакомпанії для перельотів між Україною й ОАЕ. Більшість пасажирів з України відвідують Дубай. Також популярними напрямками для подорожей стали Коломбо, Мале і Занзібар. Громадяни України оформляють візу безкоштовно по прильоту в ОАЕ, де зараз проживає більше 15 тис. українців.

Старший віце-президент flydubai з комерційних операцій і електронної комерції Джейхун Ефенді уточнив: «Україна відіграє важливу роль в історії нашої авіакомпанії. Перший комерційний рейс бізнес-класу приземлився в Києві. Крім того, саме це місто стало першим напрямком, з яким ми відновили регулярні рейси після скасування обмежень на польоти в минулому році. Україна є наочним прикладом того, як пряме авіасполучення з Дубаєм створює переваги для країни. Хочу подякувати всім нашим пасажирів з України за те, що вони обрали нас».

Пасажири, які подорожують з України, мають можливість насолодитися комфортом і отримати більше вражень від подорожі на борту літаків Boeing 737 MAX 8. Бізнес-клас у нових літаках обладнаний кріслами, які розкладаються в повноцінне ліжко. Пасажири можуть не тільки розслабитися в атмосфері усамітнення, а й виспатися під час польоту. Пасажири економ-класу зможуть оцінити нові крісла RECARO, в яких можна комфортно розміститися, відпочити і насолодитися перельотом. Крісла створені спеціально для оптимізації простору та комфорту на борту.

Літаки Boeing 737 MAX у флоті flydubai також пропонують виключні можливості для розваг під час польоту. Бортова розважальна система з 11,6-дюймовим HD-екраном включає фільми, ТБ-шоу, музику та ігри російською, англійською й арабською мовами. Пасажири бізнес-класу оцінять безкоштовну розважальну бортову систему, яка розташована на спинці крісла, що стоїть, а пасажири економ-класу зможуть придбати пакет розважальних послуг від 15 дирхамів ОАЕ.

flydubai продовжує впроваджувати Wi-Fi у всіх своїх літаках, дозволяючи пасажирам залишатися на зв'язку під час польоту: переглядати веб-сторінки, відправляти електронні листи, використовувати соціальні мережі і дізнаватися останні новини.

При бронюванні рейсу flydubai пасажири отримують в подарунок квиток на один день виставки Expo 2020 Dubai, яка проходить в період з 1 жовтня 2021 по 31 березня 2022 року. Пропозиція дійсна для всіх квитків, придбаних з 1 вересня на рейси на ці дати.

Авіаквитки можна забронювати на сайті flydubai.com, у контактному центрі в Дубаї, в офісах продажів flydubai або у туристичних партнерів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА