15:48 17.09.2021

Чому варто купити Fiat Fiorino для бізнесу

2 хв читати

Чому варто купити Fiat Fiorino для бізнесу

Протягом кількох останніх років найкращими бізнес-автомобілями в Україні є фіати. Ця італійська марка лідирує за кількістю придбаних та зареєстрованих автівок для бізнесу.

Сьогодні ми розглянемо найкомпактнішого з італійців - Fiat Fiorino. Чому саме цю автівку варто купити для провадження підприємницької діяльності як службову, розповіли представники автодилера Fiat Professional.

Щільний міський трафік не проблема

Невеликі розміри кузову оптимальні для пересування завантаженими міськими дорогами. За розміром Фіоріно як хетчбек - 3957 мм заввишки та 1716 мм завширшки. Такі габарити дозволяють зручно пересуватися вузькими шляхами, паркуватися на обмеженій території, під’їжджати білизько до прибудинкової території тощо.

Для комфортного водіння в місті новий Фіоріно оснащений роботизованою коробкою передач.

Достатня вантажність

Попри невеликі розміри автомобіль здатен витримати значні вагові навантаження. За словами фахівців Fiat Professional, вантажне відділення доволі просторе, має правильну квадратну форму, що оптимально для перевезень продукції у коробках.

Зі складеним пасажирським сидінням його довжина сягає 2,50 метри. У дизельних версіях на замовлення вантажопідйомність підвищують до 660 кг. Щоб відокремити кабіну від вантажного відсіку, власник може замовити додатково шарнірну перегородку.

Заощадження на паливі

Водії обирають один з шести моторів, який найбільше підходить під стиль кермування та потреби перевезень.

Зокрема, ощадливий двигун EcoJet 1.3 дозволяє знизити витрату пального й рівень викидів до 14%. Витратність 3,8 л на 100 км автошляху - це реальність.

Змішані перевезення

Fiorino, як і всі інші комерційні фіати, має пасажирську версію Combi. Його вважають ідеальним транспортером для змішаних перевезень, тобто коли потрібно доставити до пункту призначення бригаду з інструментами чи пасажирів з великою кількістю речей у валізах.

Вантажність сягає 170 кг, і це за умови, що у цей час в автівці знаходиться 5 осіб. Є і 4-місна версія Комбі. Тоді фургон потягне загалом 286 кг вантажу.

Для великої родини

Нерідко комерційний автотранспорт підприємця трансформується вихідними у сімейну автівку. Тож для бізнесменів, які мають велику родину, Fiat Fiorino - вдалий вибір. І хоча це вантажний автомобіль, в його салоні є все для комфортного пересування пасажирів.

Пасажирські сидіння регулюються та мають приємну текстильну обшивку. Можна додатково під’єднати систему клімат-контролю з фільтрами пилу. В салоні є різні відсіки для зберігання речей мандрівників та бічні панелі, де вміщується літрова пляшка води, блокнот A4 чи планшет.

Задля безпеки найменших мандрівників крісла обладнані ременями Isofix. Є можливість опціонально замовити додаткові бічні двері для полегшення доступу пасажирів всередину.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА