16:28 23.09.2021

Teachers’ Self Upgrade – нова соціально-просвітницька ініціатива Arricano

4 хв читати

"Вдосконалюватися – значить змінюватися, бути досконалим – значить змінюватися частіше", – сказав Уїнстон Черчіль. "Якщо ви прагнете змінити свою реальність, то маєте змінити своє мислення", – переконаний Роберт Кійосакі.

Про мультизадачність та колабораційні вектори TeachersSelf Upgrade

Саме ідея самовдосконалення та самомотивації закладена в соціально-просвітницький проєкт  Teachers’ Self Upgrade, який згенерували в Arricano та запросили до участі партнерів із різних сегментів FMCG, fashion, NGO індустрій, влади, бізнесу, а також експертів із надання освітніх послуг. У результаті це став мультизадачний колабораційний задум, до якого долучилися Деснянська районна адміністрація, "Освіторія", ЕВА, "Вікенд у Києві", "Тиждень", "Телеканал Київ", Multiplex, Ad.A.Agency, VOVK, Colin’s, ТРК "Проспект", May Ukraine.  

Про задум та розвиток ідеї

Від задуму Teachers’ Self Upgrade, підготовки до реалізації минуло три місяці. За цей час Arricano звернулася до соціально-орієнтованих брендів, які підтримують КСВ-проєкти, разом із креативною підрядною агенцією Ad.A.Agency провела переговори із кращими експертами з питань освітнього сервісу – Європейською Бізнес Асоціацією та громадською спілкою "Освіторія", заручилась підтримкою Деснянської РДА та Управління освіти Деснянської РДА, здійснила онлайн-опитування серед столичних педагогів, щоб з’ясувати, тренінги на яку тематику їх цікавлять. З’ясувалося, що найактуальнішими питаннями є опанування нових цифрових інструментів у дистанційному та змішаному форматі, навички надання зворотного зв’язку, позиціонування особистості вчителя і вплив на учнів.

Відтак, разом із освітніми експертами була розроблена спеціальна програма тренінгів для вчителів у стилі бізнес-конференції, щоб передати освітянам динамічні мотиви нетворкінгу, колаборації, прагнення до самомотивації та самовдосконалення, які є ключовими у сучасних корпоративних культурах бізнес-лідерів.

"Ми вдячні нашим партнерам, які ідеологічно розділили з нами задум проєкту Teachers’ Self Upgrade, повірили в ідею та сприяли його реалізації. Сучасна шкільна освіта потребує нового запалу, адже онлайн-навчання школярів вимагає інших компетенцій, ніж в офлайн форматі. Привернути увагу учнів сьогодні набагато складніше, адже вчителям часто доводиться конкурувати за свій вплив та авторитет із гаджетами, ютубом та тіктоком. Уже в дорослому віці ми переосмислюємо наше шкільне життя і безмежно вдячні тим вчителям, які знайшли особистий підхід та навчили нас основних засад, мотивували та передавали свої знання. У кожного із нас є улюблені вчителі, про які згадуємо із теплотою та вдячністю. І це важливо, щоб і сьогодні відбувалась ефективна передача знань від вчителя до учня, навіть у дистанційному навчанні, щоб школярі отримували запал до навчання. І щоб вчителі володіли ефективними сучасними технологічними лайфхаками у наданні якісного освітнього сервісу. У цьому наш задум і реагування на потребу учителів у підвищенні професійної кваліфікації", – розповідає Олена Обухівська, директорка з комунікацій Arricano.

Про статус проєкту

Teachers’ Self Upgrade стартує 25 вересня 2021 року у ТРК "Проспект", у залі кінотеатру Multiplex. Усього зареєструвалося понад 150 столичних вчителів, переважно із Деснянського району. У зв’язку із карантинними обмеженнями реєстрацію було призупинено.

Упродовж усього дня учасники Teachers’ Self Upgrade матимуть можливість прослухати тематичні тренінги від топ-спікерів України. По завершенню відбудеться вручення сертифікатів, що зараховують години підвищення кваліфікації вчителів.

Про КСВ-позицію Arricano

Компанія Arricano як провідний девелопер в Україні у своїй діяльності важливе  значення приділяє соціальній складовій бізнесу. У 2021 році на зборах Ради директорів була оновлена корпоративна ESG-policy, тобто корпоративна політика щодо питань навколишнього середовища, соціальної діяльності та управління компанією. Серед пріоритетних напрямків соціального інвестування були визначені просвітницькі навчальні проєкти та взаємодія із ком’юніті.

"Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу та реагування на соціальний запит є  важливими у діяльності Arricano. Адже це формування корпоративного соціального портфоліо проєктів, взаємодія із ком’юніті торгових центрів та прагнення долучатися до життя спільнот, перейматися та разом вирішувати соціально-значущі питання. Освіта для Arricano завжди була і є пріоритетним напрямком КСВ у різних форматах – робота зі студентами, школярами, продавцями магазинів, консультування бізнес-партнерів. Ми відпрацювали такі інструменти як edutainment, краудфандинг, різноманітні мотиваційні патріотичні перфоманси. Teachers’ Self Upgrade – це новий унікальний для України проєкт, де разом із бізнес-спільнотою ми хочемо підтримати учителів, а головне – передати запал до навчання учням", - переконана Анна Чуботіна, CEO Arricano.

Про результати проєкту буде повідомлено наступного тижня на медіамайданчиках Arricano.  

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА