12:38 24.09.2021

Мерч від проєкту Skrypin.ua

2 хв читати

Проєкт skrypin.ua — виняткове, незалежне медіа, створене українським журналістом і телеведучим Романом Скрипіним. У 2016 році він зібрав навколо себе команду однодумців з оригінальними та непересічними ідеями, які щодня допомагають українцям орієнтуватися в інформаційному просторі. Саме тому на сайті незалежного медіа можна знайти багато цікавих репортажів, влогів, ток-шоу та інтерв’ю. 

Але команда skrypin.ua не зупиняється на досягнутому та продовжує розвивати проєкт. І нещодавно він оновив сайт, де тепер на вас чекають не лише новини — ви також зможете дізнатися більше про команду, переглянути всі передачі та ознайомитися з інтернет-магазином із цікавим мерчем. 

shop.skrypin.ua

Мерч skrypin.ua включає:

  • Одяг. Вас чекають фірмові футболки, худі, кепка та світшоти в різних розмірах. Усі вони створені за індивідуальним замовленням студії з якісних матеріалів.
  • Літературу. Зокрема, книги Яневського («Грушевський, Скоропадський, Петлюра», тритомник «Проєкт "Україна": архітектори, виконроби, робітники», «Проєкт "Україна". Архітектори, виконроби, робітники. Тексти», «Проєкт "Україна". Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції»), Олеся Донія («Трансформація української національної ідеї») та Сергія Сергійовича Сайгона («Грязь*khaki», «Юпак» (російською та українською)). Кожен примірник має автограф автора.
  • Якісні керамічні чашки з логотипом проєкту.
  • Магніти з цікавими та натхненними написами.
  • Керамічні вироби з витонченим дизайном від Олени Грішиної — майстрині з петриківського розпису. Серед товарів є тарілки, миски, декоративні вази та картини.
  • Набір наліпок.
  • Ексклюзивні картини, автором яких є сам Роман Скрипін.
  • Блокнот із крафтового цупкого паперу.
  • М’яка іграшка — рожевий ведмедик ручної роботи ACAB.

На сайті присутня зручна система фільтрів, тому кожен зможе з легкістю відсортувати товар за популярністю, зменшенням або збільшенням ціни. Але будьте уважні: деякі одиниці товару, зокрема худі із зображенням Тараса Бульби, серія світшотів «Бути справжнім. Важливо», футболка з лого skrypin.ua, футболка «Лойк» мають обмежений наклад. 

Після підтвердження замовлення ви потрапите на сторінку платіжної системи, де необхідно ввести платіжні реквізити. Доставка здійснюється як по Україні, так і за кордон. 

Skrypin.ua — це не лише торгова марка. Це знак унікальності, сміливості й свободи. Тому купуючи мерч проєкту, ви долучаєтесь до спільноти молодих та активних людей. Усі товари, які ви знайдете на shop.skrypin.ua, є не тільки високоякісними, а й унікальними та неповторними. Кожна покупка — це своєрідний донат для проєкту.

Купуйте для себе, рідних та друзів і будьте унікальними!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА