12:55 24.09.2021

«Інтергал-Буд» запустив у продаж будинок №2 житлового комплексу «Голосіївський»"

1 хв читати

У житловому комплексі бізнес-класу «Голосіївський» розпочались продажі квартир у 2-му будинку. Наразі для покупців доступний найширший вибір з планувань за найспокусливішими цінами.

Будинок налічуватиме 25 поверхів, на яких буде розташовано 138 комфортних квартир площею від 34 м2. Для найвибагливіших покупців на верхніх поверхах розміщуватимуться просторі дворівневі квартири, з яких відкриватимуться неймовірні види на паркову зону. Завершення будівництва планується в 3 кварталі 2023 року

ЖК «Голосіївський» - це більш ніж просто комфортний та сучасний простір для життя. Це ідеальний вибір для життя у столиці та чудова інвестиція у власний затишок. Комплекс поєднав у собі безліч переваг: вдале розташування поряд з найбільшою рекреаційною зеленою зоною – Голосіївським парком, зручну транспорту розв’язку та розвинену інфраструктуру.

Не баріться та придбайте омріяну квартиру в сучасному житловому комплексі за найвигіднішими цінами від 39 400 грн/м2. За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу продажів: вул. Васильківська, 37,38 (044) 232-94-91.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА