14:56 24.09.2021

Будівельна компанія Auroon об’явила про старт будівництва нової черги в ЖК Sunrise-2

2 хв читати

Львів займає друге місце в Україні серед міст, де українці прагнуть купити квартиру. Місто об’єднує в собі унікальний історичний центр та сучасні комфортні спальні райони. Тільки будівельна компанія Auroom має 2 зданих житлових комплексів та 4 в процесі будівництва. Нещодавно компанія заявила про старт нової черги в ЖК Sunrise-2.

Переваги ЖК Sunrise-2

Львів активно забудовується і компанія Auroom пропонує купити квартиру Львів Сихів в ЖК Sunrise.

ЖК Sunrise-2 — це розумне планування площі, використання енергозберігаючих технологій в матеріалах та створення незалежних систем опалення.

Крім комфортабельних квартир, це ретельно продумане планування інфраструктури, поблизу будується дитячий майданчик, наземний та підземний паркінг на 130 місць, зони відпочинку загального користування. ЖК розташований в тихій зеленій зоні. Поруч є державні та приватні садочки, супермаркети, школа, зупинки громадського транспорту на відстані менше ніж 1 км.

Розвиток та оновлення навколишньої інфраструктури — головна філософія, яку сповідує будівельна компанія Auroom. «Ми не просто плануємо будівництво, ми вдосконалюємо простір навколо та робимо його більш сучасним та придатним для життя».

Що таке ЖК Sunrise-2

Це 5 секцій 8-10 поверхових монолітно-каркасних будинків з квартирами від 40 до 150 квадратних метрів. Загальна кількість квартир — 235. Квартири можна обрати серед:

  • однокімнатних;
  • двокімнатних;
  • трикімнатних;
  • чотирикімнатних.

Особливість квартир — вільне планування, великі панорамні енергозберігаючі вікна, висота стелі — 2,8 метра. Незалежний тип опалення — двоконтурний газовий котел з подвійним теплообмінником, колективна система димовидалення.

Як купити

Забудовник має пропозицію відтермінування: перший внесок складає 50%, другий внесок можна зробити протягом 6 місяців для однокімнатних та протягом 9 місяців для двокімнатних квартир, але не пізніше дати здачі будинку.

На сайті забудовника можна знайти квартири, які доступні для продажу. За допомогою пошукових фільтрів можна обрати квартиру:

  • за кількістю кімнат;
  • за метражем;
  • за поверхом;
  • за вартістю.

На сайті можна отримати всю необхідну інформацію про забудовника, побачити та вибрати планування квартири, дізнатись ціну конкретної квартири та дату здачі будинку.

На сайті є зручний калькулятор, за допомогою якого можна розрахувати щомісячний платіж у разі купівлі квартири з розтермінуванням. Ціна квартир в ЖК Sunrise-2 — від 20 тисяч гривень за квадратний метр. У разі викупу з відтермінуванням + 20 доларів за кожний квадратний метр.

Дата здачі нової черги ЖК Sunrise-2 — четвертий квартал 2023 року.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА