13:18 28.09.2021

Кращий вибір для вашої шкіри: топ-5 BB-кремів для осені та зими 2021

3 хв читати

Ще кілька років тому BB-крем вважався новинкою. Його можна було знайти лише в асортименті декількох південнокорейських торгових марок. Насправді засобу вже більше 70 років, просто воно з'явилося на ринку не в найвдаліший для себе час.

 

 

BB-крем - склад з повітряної консистенцією, який зволожує шкіру і надає їй рівний однорідний відтінок. Крім того, засіб живить шкіру, захищає її від ультрафіолету, приховує почервоніння, лущення і дрібні недоліки у вигляді акне. Від класичного тональника косметичний продукт відрізняється пористою невагомою структурою.

BB-крем був винайдений в середині минулого століття в Німеччині, але в ті часи в моду увійшов яскравий помітний макіяж. Представниці прекрасної статі віддавали перевагу щільною тональної основі. Легке засіб не була оцінена по достоїнству і зникло з прилавків до XXI століття. Сьогодні такий продукт пропонує кожен інтернет-магазин косметики, і в сотнях доступних варіантів легко загубитися.

Як вибрати BB-крем

Визначтеся з метою. Варто пам'ятати, що BB-крем і декоративна косметика не взаємозамінні: через легкої структури крем не тонує так само добре, як коректор і консилер. Чи потрібен вам крем в якості основи під макіяж або він буде грати роль тонера? Вирішіть і можете сміливо вибирати.

Звертайте увагу на тип шкіри. Деякі креми універсальні, інші призначені для жирної шкіри, яка потребує посиленого живлення, або сухий, що вимагає контролю над виділенням себума.

Проведіть тест на алергію. Нанесіть невелику кількість засобу на зап'ясті і почекайте 3-5 хвилин. Якщо з'явиться роздратування, і шкіра почервоніє - воно вам не підходить.

Кращі 5 кремів на думку споживачів

Пропонуємо добірку ефективних засобів в різних цінових категоріях:

  • Bielita Belita Young. Повітряний крем не створює ефект «маски» і добре матує. На відміну від багатьох інших косметичних продуктів, може використовуватися на шкірі під очима.
  • Garnier BB. М'яка текстура і мінеральні пігменти в складі - крем ідеально лягає і забезпечує однорідне покриття. Містить сквалан, рослинний компонент, що підвищує еластичність шкіри.
  • Holika Petit Shimmering надає особі легке світіння і здорове сяйво. Екстракт кореня алтеї регулює роботу сальних залоз.
  • Deoproce White Flower BB Cream. Засіб від корейського виробника на натуральній основі. Заспокоює, дбайливо живить і трохи відбілює шкіру за рахунок екстракту білих квітів і діоксиду титану.
  • Missha Perfect Cover. Ще один представник корейської косметики. Рідкий засіб наноситься легко, а в складі, крім маскують елементів, містяться кераміди, гіалуронова кислота і колаген. У лінійці представлено 5 кольорів на вибір.

Варто пам'ятати: популярність засобу не дає гарантії того, що воно підійде саме вам. Ефективність крему залежить не тільки від його складу, але і від взаємодії з конкретним типом шкіри. Орієнтуйтеся на відгуки, рейтинги та особисті відчуття.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА