17:10 04.10.2021

"ТЕДІС Україна" серед кращих роботодавців країни

1 хв читати

29 вересня в Києві були названі фіналісти традиційного рейтингу найкращих роботодавців України за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». З понад 150 компаній експертним журі і редколегією видання були обрані 30 фіналістів, до складу яких потрапив один з провідних FMCG-дистриб'юторів країни - «ТЕДІС Україна», повідомляє прес-служба компанії на офіційному сайті.

«Наші співробітники - амбасадори нашого бренду, саме вони створюють цінність для компанії і розповідають про неї. З моменту заснування компанії «ТЕДІС Україна» в 2011 році ми приділяли велику увагу створенню унікальної корпоративної культури. Для нас повага, команда, вплив на результат - не просто слова, цим наповнена робота кожного співробітника», - підкреслила директорка департаменту по роботі з персоналом «ТЕДІС Україна» Ірина Івасюк.

Серед критеріїв, які враховувалися при визначенні кращих компаній-роботодавців України, були лояльність співробітників до бренду роботодавця, система кар'єрного зростання і підходи до розвитку персоналу, ціннісна пропозиція компанії та її репутація на ринку праці тощо.

Нагадаємо, в цьому році «ТЕДІС Україна» потрапив в ТОП-25 рейтингу найкращих роботодавців за версією журналу «Власть Денег» і в ТОП-50 роботодавців за версією видання Forbes Ukraine.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА