10:07 05.10.2021

ІТ – квиток у світле майбутнє для України? Обговорюємо перспективи українського ІТ на заході ЕВА

1 хв читати

Україна – у топі рейтингів найпривабливіших країн для IT-розробок. А за обсягами інвестицій ІТ наразі є найбільшим сектором в структурі української економіки. Загалом, понад 100 корпорацій зі списку Fortune 500 працюють з українськими IT компаніями.

Але чи так буде завжди? Що треба зробити для становлення цифрового лідерства України у світі? Чим ще може здивувати український ІТ сектор та як виростити нове покоління фахівців, конкурентоспроможних на глобальному ринку? Приєднуйтесь до ІТ Conference Європейської Бізнес Асоціації, щоб дізнатися відповіді на ці та інші гарячі питання ІТ ринку.

ІТ Conference від ЕВА – це 6 годин експертного спілкування з лідерами галузі, керівниками провідних компаній, представниками уряду та громадського сектору. Запрошуємо долучитися до конференції 11 жовтня о 14:00. Реєстрація https://eba.com.ua/event/eba-it-conference-2021-08-27-14-57/

Серед учасників заходу такі ІТ гіганти, як SAP Ukraine, N-iX, Sigma Software, Intellias, EPAM, SoftServe, GlobalLogic та інші. До нас також приєднаються експерти міжнародного рівня та команда Міністерства цифрової трансформації України.

У випадку будь-яких питань щодо заходу та реєстрації ЗМІ звертайтеся – [email protected]

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА