17:28 05.10.2021

Стартує новий телепроект з Вікторією Батуі

3 хв читати

Новий телепроект з Вікторією Батуі

Вікторія Батуі - відома телезірка та ведуча готується прийняти участь в новому розважальному телепроекті. Це буде дійсно дивовижна подія, яка захопить всю увагу українців. Наразі проект знаходиться на підготовчому етапі, тож у найближчий час ми вже почуємо про нього.

Крім того Вікторія Батуі є ведучою наймасштабнішої музичної події України Music Awards. Але мало хто знає знаменитість з іншого боку. Вікторія пробувала себе в ролі актриси повнометражного кіно. У неї за плечима є успішний досвід в кіноіндустрії, якому варто приділити увагу.

У 2012 році на екрани вийшла стрічка "Порох і дріб", що оповідає про ветеранів карного розшуку. У ній Батуі Вікторія грала знайому для себе роль. Жінка постала в амплуа телеведучої на ім'я Таніта.

У 2013 році Вікторія брала участь в зйомках фільму "Бомба", де зіграла роль Рози. Картина розповідає про військове шпигунство за часів блокадного Ленінграда. У цьому фільмі Вікторія грала разом з відомим актором Андрієм Паніним. На цьому акторська кар'єра Батуі була припинена.

Популярна ведуча зосередилася на телебаченні. Дебютом її кар'єри на каналі М1 стали ранкові новини. Пізніше Вікторія виступала однією з ведучих програми "Guten Morgen", випустила сольний проект під назвою "Хроніки моди", і розкривала виворіт шоу-бізнесу з передачею "Ангели М". Зірка працювала на Новому каналі в дуеті з Володимиром Дантесом. Вона познайомилася з безліччю цікавих і гарних людей, з якими продовжує підтримувати спілкування.

З чого все починалося

Зірка з 5 років займалася музикою. Вікторія Батуі вчилася в музичній школі по класу скрипки, тому музичний світ їй особливо близький. Телезірка кілька років є ведучою грандіозної події України - Music Awards. При чому веде обидві церемонії нагородження. Перша проходить у вузькому колі, до якого входять звукооператори, стилісти, кліпмейкери. Друга частина транслюється в прямому ефірі з Палацу Спорту.

Вікторія Батуі є феміністкою. Вона виступає за рівноправність статей, заперечує ярлики і веде активне соціальне життя. Телеведуча підтримує проект реабілітації жінок і дітей "Друге дихання". Вона сподівається, що побачивши героїнь проекту, інші люди зрозуміють, що не буває безвихідних ситуацій. Вона займає тверду життєву позицію, прагнучи допомогти й іншим людям.

Зірка народилася в Запоріжжі, в сім'ї хірурга і терапевта. Батьки ще в дитинстві прищеплювали їй важливі цінності: справедливість і гуманність. Ці якості телеведуча намагається передати своїм дітям і оточуючим її людям завдяки своїй соціальній діяльності. Вона не збирається зупинятися на досягнутих успіхах. Попереду ще багато планів і цікавих проектів. Це дуже мотивує та радує її прихильників. Тож будемо сподіватися, що у зірки та молодої мами все вийде!

лодої мами все вийде!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА