18:43 06.10.2021

Андрій Прокопенко очолив Чернігівську обласну організацію партії “Українська стратегія Гройсмана”

2 хв читати

Андрій Прокопенко, голова Чернігівської ОДА в 2019-2020 роках, очолив Чернігівську обласну організацію партії “Українська Стратегія Гройсмана” та став Заступником голови Виконавчого комітету партії з регіонального розвитку.

Про це йдеться на офіційному сайті партії “Українська Стратегія Гройсмана”.

Вітаючи з обранням, Голова "Української Стратегії" Володимир Гройсман побажав Андрію Прокопенку наснаги і сил – разом йти до мети зміцнення і процвітання України в цілому і Чернігівської області зокрема.

Сам Прокопенко прокоментував своє обрання так:

"Все, що відбувається в нашій державі за останній рік, а особливо – за останні місяці, свідчить про одне – Україна заслуговує на краще. Україна має бути країною, де захищаються інтереси місцевого самоврядування. Україна має бути країною, де Прем’єр знає, що восени починається опалювальний сезон, і газ та вугілля закуповуються завчасно. Україна має бути країною, де розвивається економіка, а не посилюється тиск на бізнес.

Професійність влади – це те, що критично необхідно для розвитку України та добробуту кожного українця. Саме тому, приєднуюсь до команди Володимира Гройсмана . Я очолив Чернігівську обласну партійну організацію Українська стратегія Гройсмана - Чернігівщина, а також у якості Заступника з регіонального розвитку буду допомагати Голові Виконавчого Комітету Партії Олександра Саєнка готувати Партію до виборів.

Приєднуйтесь! Сьогодні як ніколи країна потребує системних змін. Слава Україні!"

Довідково: Андрій Прокопенко – підприємець, громадський діяч, довгий час опікується розвитком місцевого самоврядування та добре знає проблеми Чернігівщини. За час роботи на посаді очільника Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко вивів Чернігівську область на 9 місце в Україні за показниками соціально-економічного розвитку (рейтинг Мінрегіону). Також Чернігівщина неодноразово ставала лідером серед областей України, зокрема, за результатами проведення реформи децентралізації та темпами будівництва.

Андрій Прокопенко входив в трійку найкращих очільників обласних державних адміністрацій за результатами дослідження Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА