17:23 07.10.2021

Міжнародний Європейський Університет підписав Меморандум з Ізраїлем

2 хв читати

Співголова Групи з міжпарламентських зв'язків Кнесету Ізраїлю з Верховною Радою України - Міхаель Малкіелі з представниками Посольства Ізраїлю, депутатом Кнесету - Моше Арбелем та Головним рабином України - Моше Реувеном Асманом з робочим візитом відвідали Міжнародний Європейський Університет.

Під час зустрічі було підписано договір про спільну діяльність зі співробітництва в різних напрямках.

Метою договору є регламентація чинної позиції між Університетом та партнерами, узгодження умов взаємного співробітництва в напрямку вдосконалення освітньої діяльності, налагодження комунікації між Ізраїлем та Україною з метою обміну культурним, освітнім досвідами між країнами. 

 

“Я хочу подякувати вам за те, що ви запросили мене та показали ваш університет. 

Думаю, я прийшов в політику помилково. Все життя мріяв займатися освітою і не збирався йти в політику, але Всевишній привів мене в політику; я не шкодую, стараюсь робити добрі справи; коли ж  випадає можливість зайнятися освітою, то я невимовно радію таким нагодам. 

На мою думку, ваша нова освітня установа, що за такий короткий час досягла таких результатів, мені нагадує акцію, яка на початку мало коштує, а потім раптово підстрибує та стає дуже дорогою і цінною. Думаю, разом із таким унікальним та професійним складом колективу, який у вас є, ми можемо зробити багато хороших речей. Маючи нагоду, запрошую вас своєю делегацією до нас у гості, я особисто організую зустріч з Міністерством освіти. Певен, ця спільна праця зміцнить нашу дружбу” - зазначив п. Малкіелі.

На урочистому засіданні було вручено подяку Міхаелю Малкіелі за підтримку розвитку вищої освіти, виховання студентів з активною життєвою позицією, а також плідну співпрацю з Університетом.

Об’єднання зусиль сторін-підписантів договору сприятиме ефективному розвитку культурних та наукових зв’язків між Україною та Ізраїлем у рамках Програми співпраці в галузі освіти, культури, молоді і спорту між Кабінетом міністрів України та Урядом держави Ізраїль на 2019-2022 роки

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА