13:22 08.10.2021

Київстар та Samsung створили спеціальну пропозицію для людей елегантного віку

3 хв читати

З 15 вересня до 1 листопада 2021 року в мережі фірмових магазинів Київстар по всій Україні можливо придбати смартфон Samsung Galaxy A02 із додатковою знижкою 350 гривень при підключені спеціального тарифного плану "Інтернет для батьків". Також усі охочі зможуть отримати навчальну брошуру, яка допоможе старшому поколінню освоїти усі переваги нового сучасного гаджета.

Акція є продовженням соціального проєкту Київстар "Смартфон для батьків", мета якого – зробити життя старшого покоління зручнішим та цікавішим за допомогою сучасних технологій, а також довести, що навчитись використовувати цифрові послуги можна в будь-якому віці.

"Київстар стрімко розширює покриття 4G, щоб технології швидкісного мобільного інтернету були доступними для усіх мешканців України. Проте все ще існує цифровий розрив між молодим та старшим поколінням. Основні причини – відсутність цифрових навичок або застарілий телефон у наших бабусь та дідусів. Тому у 2019 році ми успішно запустили освітню платформу batky.kyivstar.ua, де наразі розміщено 19 відеоуроків. Тепер ми об’єднали зусилля із одним з найпопулярніших виробників смартфонів, щоб створити вигідну пропозицію на доступний пристрій", зазначає Ганна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій Київстар.

Для спеціальної пропозиції було обрано модель Samsung Galaxy A02, оскільки вона має низку переваг для старшого покоління. Зокрема гнучкий та зрозумілий інтерфейс, яскравий 6,5-дюймовий HD+ екран, якісні знімки з подвійною 13+5 Мп камерою та витривалий акумулятор.

"Samsung Electronics докладає всіх зусиль, щоб продукція компанії була доступна якомога більшій кількості людей. Samsung розробляє високотехнологічні пристрої в різних цінових категоріях та оснащує їх передовими функціями для легкого й інтуїтивного користування. Саме тому ми з радістю приєдналися до ініціативи Київстар, щоб разом сприяти зменшенню розриву між поколіннями в мобільній сфері. Приєднуйтеся й допоможіть своїм найріднішим людям розвинути цифрові навички, такі необхідні в сучасному світі", – зазначила голова підрозділу мобільних пристроїв "Samsung Electronics Україна" Елліна Лебедєва.

Спеціальною пропозицією можуть скористатися люди віком від 60 років та люди з інвалідністю I-III групи за наявності відповідних документів. Акція діє до 1 листопада у фірмових магазинах та на сайті Київстар. Детальну інформацію, адреси магазинів та умови тарифного плану "Інтернет для батьків" можна знайти за посиланням: https://shop.kyivstar.ua/ua/smartbatky

Нагадаємо, у 2020 році Київстар створив спеціальну лінійку тарифних планів для абонентів старше 60 років – «Дзвінки для батьків» та "Інтернет для батьків". Ці тарифи мають як базовий набір послуг, так і значно розширений, але головна їхня особливість – менша вартість послуг на місяць, ніж у звичайних тарифах.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів "Домашнього інтернету". Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87% населення України живе і працює у зоні дії мережі LTE Київстар. Крім того, компанія є лідером ринку фіксованого інтернету, а також провайдером конвергентних послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API, яка дає можливість розробникам використовувати аналітичні дані оператора для власних цифрових продуктів.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 23 роки працює в Україні, і визнаний як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Довідка про компанію Samsung Electronics:

Samsung Electronics Co., Ltd. втілює в життя передові ідеї та впроваджує передові технології, надихаючи людей і формуючи майбутнє споживчого ринку в світі смартфонів, телевізорів, пристроїв, що носять із собою, планшетів, побутових приладів, медичних пристроїв, мережевих систем, рішень пам’яті, напівпровідників, ливарного виробництва та світлодіодних рішень. Для отримання більш детальної інформації відвідайте офіційний сайт www.samsung.com/ua/aboutsamsun

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА