14:49 12.10.2021

Кампанія Фірташа з очорнення Belanto Trade s.r.o.

2 хв читати

Belanto Trade s.r.o. категорично заперечує безпідставні заяви ЗМІ про те, що компанія постачає ільменіт до незаконно анексованого та окупованого Криму. За контрактом ми вимагаємо від наших контрагентів гарантувати, що вони не будуть доставляти сировину до Криму. В разі порушення цього пункту, ми будемо вживати судових заходів проти наших контрагентів. Belanto Trade s.r.o. буде торгувати з Кримом лише після того, як він повернеться під законний контроль України і торгівля буде дозволена відповідно до законодавства ЄС та України.

ЗМІ почали звинувачувати Belanto Trade s.r.o. з дня, коли компанія почала торгувати з ОГХК. На основі інформації та власних припущень, Дмитро Фірташ та його однодумці публікують історії в ЗМІ, щоб завдати шкоди репутації Belanto Trade s.r.o. Їхньою мотивацією є усунення конкурента, який отримує більшу частку на ринку ільменіту. Чим більше ільменіту Belanto Trade s.r.o. постачає законним клієнтам, тим менше його буде доступно для заводу «Кримський Титан» Фірташа. І хоча вся увага зручно перенаправляється на Belanto Trade s.r.o., хтось у цей час постачає «Кримський Титан». Спроби Фірташа стримувати та шантажувати Belanto Trade s.r.o. марні. Belanto Trade s.r.o. співпрацює з відповідними органами у багатьох юрисдикціях для захисту своїх інтересів.

Політика президента Зеленського щодо вилучення корумпованих олігархів та їх згубного впливу з боку державних підприємств дає результати і таким чином сприяє інтеґрації України до Європейського Союзу. Це позитивний сигнал для європейських компаній. Однак ці похвальні зусилля зриваються корумпованими чиновниками на різних рівнях адміністрації, включаючи Фонд державного майна України. Метою цих посадових осіб є саботування інтеґрації України з ЄС задля утримання російських інтереси над українською економікою через олігархів, таких як Фірташ. Belanto Trade s.r.o. вдячна за постійну співпрацю та узгодження політики між Україною, Сполученими Штатами та Європейським Союзом, і вірить, що ця співпраця буде продовжувати вирівнювати умови, що дасть можливість європейським компаніям, таким як Belanto Trade s.r.o., інвестувати в Україні.

Зі свого боку, компанія Belanto Trade s.r.o. завжди відкрита для діалогу з українськими ЗМІ.  

За додатковою інформацією звертайтесь: [email protected]

 

Від імені Belanto Trade s.r.o.

Мирослав Шилган, директор

12.10.2021

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА