10:42 13.10.2021

Максим Блажкун – історія успіху людини, яка перемогла свої слабкості та стала легендою

7 хв читати

Максим Блажкун – синонім успішності та досягнень у багатьох сферах бізнесу. Він реалізував себе у багатьох напрямках, і втілив в життя десятки успішних бізнес-проектів. На сьогоднішній день він є кваліфікованим експертом в сферах ведення бізнесу, фінансів, IT-технологій. Максим не боїться ставити високі планки і ризикувати, але при цьому знає, як домогтися успіху там, де інші програвали.

Хто такий Максим Блажкун – шлях становлення топ-менеджера світового рівня

Максим Володимирович Блажкун народився 18 квітня 1986 року в місті Хмельницькому, Україна. Закінчив школу в своєму рідному місті, має декілька вищих освіт – теологічна, економічна та юридична. Протягом багатьох років Максим багато працював над собою, навчався і розвивався. Не можна давати знання людям, робити їх життя простіше, при цьому самому не володіючи потрібними знаннями. Розвиток і рух вперед – без цього не досягти успіху.

Максим реалізував себе в багатьох успішних проектах. За багато років його стартапи користувалися величезним успіхом не тільки в Україні, але й в країнах Європи, а також США. І в усі часи його підтримували близькі. Разом зі своєю дружиною Тетяною Максим реалізовував свої перші бізнес-ідеї. Як розповідав в своїх інтерв'ю сам Блажкун, в житті його родини відбулося чимало важких моментів, які були пов'язані з різного роду проблемами – від фінансових, до проблем відносин з близькими. У якийсь момент потрібно було щось змінювати, і Максим не побоявся піддатися внутрішнім бажанням змін.

І, якими б не амбітними були його ідеї, Максима підтримали не тільки його дружина, а й близькі друзі. Саме тоді він остаточно переконався, що повинен довести свої плани до кінця. Сам Максим не раз говорив, що чіткої «формули успіху» у нього немає. Для того щоб домогтися успіху, потрібно мати рішучість, терпіння і азарт. Не боятися приймати рішення і йти до переможного кінця.

Максим Блажкун звик все доводити до кінця, і брати на себе відповідальність. За роки він став не просто успішним підприємцем, а ще й впливовим спікером, наставником і топ-менеджером вищої категорії. Максим – особистість, яка збирає величезну аудиторію, і успішно ділиться секретами свого успіху на 8 мовах. На сьогоднішній день Блажкун також є одним з провідних топ-менеджерів біржі криптовалют LocalTrade CBDO.

Проекти Максима Блажкуна – важливо не зупинятися на досягнутому

Якщо звернутися до різних інтерв'ю топ-менеджера, то можна дізнатися, що він ніколи не ставить собі рамки в бізнесі. Численні проекти, якими керував Максим, стосуються таких сфер, як:

  • IT;
  • сучасні технології;
  • фінанси, біржі;
  • криптовалюта.

Максим Блажкун запустив чимало стартапів з розвитку платіжних систем. У його глобальних планах – інтегрувати криптовалюти настільки, щоб їх можна було знімати з банкоматів, без проблем проводити платіжні операції в будь-якій точці світу. Сам Максим переконаний, що не варто боятися користуватися криптовалютами, адже саме за ними стоїть майбутнє економіки. Саме тому в рамках співпраці з LocalTrade активно просуває блокчейн технології DeFi та інтеграції в крипто гаманці фіатних рішень. Все це в майбутньому допоможе.

Крім просування IT-розробок проекти Блажкуна можуть допомогти людям в побудові бізнесу в сферах нерухомості, будівництва, освіти, сільського господарства і навіть туризму. Постійно з'являються нові проекти, в яких можуть взяти участь не тільки професійні інвестори, а й новачки в питаннях ведення бізнесу та інвестицій.

Чому так багато напрямків? Справа знову ж в унікальній філософії. Максим Блажкун переконаний, що не слід концентруватися тільки на одному стартапі. Завжди потрібно пробувати щось нове, намагатися розширити свій бізнес, рухатися в ногу з часом і тенденціями.

Запускаючи 10 проектів, 1 з них може виявитися нерентабельним, але корисним для суспільства. Тоді решта 9 будуть підтримувати такий проект фінансово, закриваючи можливі збитки компанії. При цьому, терміни тут не настільки важливі. Одні проекти окупаються за пару місяців, а для деяких необхідно від 2 до 5 років. Але, сам топ-менеджер каже, що якщо за 18 місяців немає достойних результатів, то слід думати про зміни в підході реалізації проекту, або зовсім його закривати. Приймати важкі рішення і нести відповідальність – одні з головних принципів, яких дотримується Максим Блажкун, будучи менеджером різних проектів.

Подібну схему відомий бізнес-спікер одного разу представив в одному зі своїх інтерв'ю. Таким чином, він досягає максимуму в питаннях втілення своїх ідей і планів. За більш ніж 10 років роботи Блажкун зумів реалізувати десятки проектів, які мали успіх у багатьох країнах.

Подібний унікальний досвід робить його джерелом знань, схем і натхнення для тих, хто хоче розвивати свій бізнес, а також впроваджувати нові технології. Тому в останні роки Максим Блажкун активно займається освітою, проводить лекції, курси, співпрацює з багатьма проектами в якості кваліфікованого експерта. Його думка і досвід широко цінуються провідними компаніями в країнах СНД, Європи, а також Сполучених Штатах.

Філософія Максима Блажкуна і її важливість в роботі з партнерами

Топ-менеджер дотримується філософії, виходячи з якої радить корпораціям цінувати своїх партнерів і співробітників. Свого часу, працівники його проектів отримували акції компанії, що тільки збільшує їх дохід в подальшому. Блажкун вибудовує вигідну систему мотивації, завдяки якій багато хто зацікавлений в тому, щоб викладатися на повну. При цьому він завжди готовий допомогти іншим, не залишаючись тільки в ролі «великого начальника». Багато партнерів Максима відгукувалися про нього, як про людину, яка підтримує ідеї, допоможе вирішити проблеми і взагалі часто опиняється в потрібному місці в потрібний час.

Сам Блажкун впевнений, що лідер повинен постійно бути частиною команди. Не потрібно панікувати, демонструвати страх і невпевненість, але іноді подібних подій не уникнути. Важливо визнати і подолати страхи, зробивши їх сильною стороною, ніж грати в упевненість. Максим Володимирович точно впевнений в тому, що будь-яке удавання і обман рано чи пізно розкриваються, стають очевидними. Тому ніколи не обіцяє своїм партнерам більше, ніж вони насправді можуть отримати.

Максим Блажкун сьогодні – професіонал з сотнями ідей

Чим відрізняється Максим від багатьох, так це безліччю ідей на різні проекти. Як він сам говорив в своїх інтерв'ю, що зміг реалізувати 1/10 від початкових задумів. Велике багатство не є його метою – він хоче залишитися в історії. І, судячи з його планів і вже успішно реалізованих проектів, у нього це точно вдасться.

Максим Блажкун постійно ділиться своїми ідеями і формулами успіху. Так, він є учасником форумів навчання з Бодо Шафером і Річардом Брендсоном. Його постійно запрошують на різні економічні та фінансові форуми. Він готовий всюди ділитися своїми знаннями і тим, чого зумів досягти. У спілкуванні з людьми у Максима немає проблем – він знає 8 іноземних мов, а тому на будь-якій з них готовий розповісти про свої ідеї, і те як вони можуть змінити світ на краще.

Завдяки такій активній діяльності Максим Блажкун неодноразово був відзначений різними почесними нагородами. Так, в 2012 році став лауреатом державної нагороди за розвиток економіки в Україні. Також праці Блажкуна були відзначені в країнах Європи, а також в США. На рахунку Максима понад 118 країн, де він побував, і в багатьох з них він реалізовував ті чи інші стартапи. У 95% випадків вони були успішні, що приносило прибуток не тільки корпорації, але і партнерам бізнесмена.

На рахунку Максима книга «Моя спіраль успіху», яка вийшла в 2015 році. За короткий термін книга розійшлася мільйонними тиражами, що зробило її бестселером. На сьогоднішній день вона точно так само є чудовим джерелом розуміння, як Блажкун досяг успіху, а ще допоможе бажаючим почати свій бізнес дізнатися більше. Можливо, в майбутньому Максим знову напише ще одну книгу, де підведе нові підсумки свого досвіду у веденні бізнесу.

Максим Блажкун залишається бажаним гостем на провідних економічних форумах. Його досвід, знання і унікальна формула успіху дозволила не тільки реалізувати себе, а й реалізувати навіть найсміливіші стартапи. Сьогодні топ-менеджер зосереджений на ринку криптовалюти, впровадженні блокчейн технологій, а також модернізації платіжних систем. І чимало вже зроблено на цьому шляху. Деякі ж проекти тільки чекають свого часу, але під керівництвом відповідального топ-менеджера, як Максим, точно стануть успішними.

На сьогоднішній день Максим Блажкун – кваліфікований фахівець в питаннях бізнесу, економіки та IT, який зробив ставку на розвиток сучасних технологій, в тому числі й фінансових інструментів. Його проекти з впровадження криптовалюти дуже привабливі для інвесторів у багатьох країнах. Історія Максима – історія успіху людини, яка повірила в себе і пішла до кінця заради реалізації своїх ідей. Приклад для наслідування тим, хто ще сумнівається, чи варто ризикувати заради здійснення мрії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА