11:51 16.10.2021

Зал для корпоративу який вибрати, щоб всім було зручно

2 хв читати

Будь-який керівник або співробітник, якому передали пошук ідеального місця для проведення корпоративу з колегами, на своєму досвіді дізнався труднощі цього завдання. Адже знайти зал, який підійшов би під бюджет, задовольнив індивідуальні запити більшості і відповідав політиці компанії - це завдання для ініціативних і творчих.

Профільні сервіси в допомогу

Перед тим, як ми перейдемо до аналізу критеріїв пошуку, рекомендуємо зберегти в закладки один з профільних сервісів-агрегаторів, які спеціалізуються пошуку залів для корпоративів, конференцій, семінарів в обраному місті.

На даній сторінці одного з таких ресурсів показані локації для корпоративних заходів в Києві: https://eventlocations.com.ua/kyiv/lokaciya-dlya-korporativa. Тут же можна відразу орендувати те, що підходить особистих критеріям.

Розташування

Як правило, корпоративний захід передбачає спілкування співробітників в неформальній обстановці. А там, де є неформальна обстановка, часто є банкет або фуршет. Тому варто заздалегідь обговорити транспортне питання з колегами і начальством - хто поїде на торжество на таксі, хто буде добиратися на своєму транспорті, а для кого буде орендований окремий транспорт.

У цьому контексті важливим залишається географічне положення місця, де буде проходити корпоратив.

Супутні послуги

Якщо корпоративна вечірка не має на увазі нічого крім застілля і спілкування, все одно потрібно переконатися, що обраний об'єкт для проведення має або свій ресторан, або приміщення, де буде працювати кейтеринг.

Наявність сцени, освітлювального обладнання, музичного обладнання, караоке або площі для активних конкурсів та тренінгів - це моменти, домовитися про яких потрібно ще на початковій стадії.

Можливо, перед урочистою частиною буде проведена частина офіційна, і тоді крім банкетного залу знадобиться зал для конференцій. Наприклад, як цей: https://eventlocations.com.ua/kyiv/conference-hall-1.     

Місткість і обстановка

Зал для корпоративу може бути камерним, на 10-15 осіб, або величезним - на 200-300 і більше співробітників. Розміщення столів теж може бути різним - від десятка окремо розташованих столиків до масивних столів по периметру залу.

В ідеалі, обстановка й інтер'єр теж повинні бути «в тему», враховувати віковий склад, формат заходу і переваги людей.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА