18:06 18.10.2021

Команда Київського міжнародного економічного форуму запускає новий освітній проєкт - Академію КМЕФ

2 хв читати

Команда Київського міжнародного економічного форуму запускає новий освітній проєкт - Академію КМЕФ!

 

5 листопада в в інноваційному парку UNIT.City стартує навчальна програма "Лідерство для економічного розвитку" від Академії КМЕФ.

Академія КМЕФ – це флагманська навчальна програма від Київського міжнародного економічного форуму. КМЕФ - один з найбільших у Східній Європі міжнародних форумів, який об'єднує представників бізнесу, влади та суспільства для обговорення ключових економічних питань та глобальних трендів.

Академія КМЕФ - проєкт спрямований на розвиток українських emerging leaders у різних сферах громадського та політичного життя: підприємців та інвесторів, держслужбовців, лідерів думок, журналістів та експертів.

Місія Академії КМЕФ - запропонувати філософію, нетворк та інструменти для розвитку лідерів та максимального розкриття економічного потенціалу.

Навчання розпочнеться 5 листопада 2021 року. За період програми, учасники візьмуть участь у 8 тематичних модулях протягом 2-х місяців, що стосуються різних аспектів макроекономіки, глобальних трендів, фандрейзингу, стратегування, культури та PR, GR та включають багато бізнес кейсів.

Серед спікерів зіркові практики з України, США, ЄС та Азії: засновник Всесвітнього інституту майбутнього, член Римського клубу Чандран Наїр, голова ради НБУ Богдан Данилишин, провідний вчений у дослідницькій групі Світового банку та викладач Гарвардського університету Майкл Вулкок та інші.

У програмі, що проходитиме щоп’ятниці та щосуботи в інноваційному парку UNIT.City,також  передбачені:

Діалоги з представниками влади та міжнародними експертами;

Alumni Club (нетворкінг, навчальні тури, спеціальні умови участі в КМЕФ).

Під час першого набору участь в проєкті візьмуть 30 учасників. Для участі в Академії конкурсанти мають пройти процедуру відбору, що складатиметься з трьох етапів:

Реєстрація на програму;

Написання мотиваційного есе;

Інтерв'ю з представниками Академії, після чого Ви отримаєте відповідь про участь в першому наборі.

Загальна вартість програми складає 70 000 гривень. За результатами розгляду мотиваційних есе, організатори зберігають право надання індивідуальних стипендій до 70% вартості програми.

Прийом заявок на участь в програмі триває до 22 жовтня 2021 року.

Більше про Академію КМЕФ та її програму "Лідерство для економічного розвитку" ви можете дізнатися за посиланням https://rb.gy/hbszix

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА