15:09 19.10.2021

"Зелена торба" розширює свою географію! Зустрічай екоініціативу “Моршинської” та MyWaterShop в Дніпрі, Кам‘янському та Новомосковську

2 хв читати

Вже третій рік поспіль “Моршинська” та MyWatershop.ua створюють умови для легкого й зручного сортування пластику та заохочують нас здавати пляшки з маркуванням PET-1 на переробку своїм експедиторам. Днями ще три міста приєдналися до ініціативи "Зелена Торба". Відтепер, окрім Києва, Львова, Одеси та Харкова, проєкт діє в Дніпрі, Кам’янську та Новомосковську.

“В рамках програми "Разом за природу" ми з командою зменшуємо кількість пластику в кожній пляшці Моршинської на 15%, зберігаємо природу українських Карпат для себе та наступних поколінь, разом з WWF рятуємо рись, висаджуємо дерева і, звісно, пропагуємо сортування пластику в колаборації з MyWatershop.ua. Ми працюємо над тим, щоб "Зелена Торба" діяла по всій території Україні, а вже сьогодні вітаємо три нових міста на сортувальній мапі!

Бути чуйним до природи, споживати розумно та поважати світ навколо може кожен з нас! Пийте “Моршинську”, стискайте пляшки та складайте їх в зелену торбу прямо з етикеткою та ковпачками. А під час візиту експедитора обмінюйте сітку на нову в Києві, Львові, Одесі, Харкові, Дніпрі, Кам’янську та Новомосковську. Приєднуйтесь! Сортуймо разом з “Моршинською” легко і без зайвого клопоту вже сьогодні та кожного дня!", — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Завдяки спільній соціально-екологічній ініціативі “Моршинської” та MyWaterShop "Зелена Торба" здавати пластик на переробку можна прямо у власній оселі. Що для цього необхідно? Купуйте воду на MyWatershop.ua або за телефоном 0 800 505 888, додавайте до замовлення спеціальну сітку для сортування, яка вміщує 40-60 стислих пляшок 1,5 л. А вже під час наступного доставлення — обмінюйте її у нашого експедитора на нову. Або ж обирайте на інтерактивній карті найближчий пункт приймання пластику і здавайте його самостійно. Сортуймо разом з “Моршинською”!

https://zapryrodu.morshynska.ua/recycle/ — мапа пунктів приймання пластику

https://mywatershop.com.ua/news/zelena-torba/ — детальніше про ініціативу "Зелена Торба"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА