18:03 20.10.2021

Міжнародна виставка вина, алкогольної продукції та пива WINE&SPIRITS Ukraine

3 хв читати

2 -4 листопада 2021

МВЦ, Броварський пр-т, 15, Київ.

WINE&SPIRITS Ukraine - Четверта міжнародна виставка вин і алкогольної продукції - місце зустрічі виробників вина, спиртних напоїв і пива з усього світу c імпортерами, сомельє, дистриб'юторами, представниками роздрібного та ресторанного бізнесу з України та зарубіжжя.

Серед учасників виставки як добре відомі в Україні та за її межами українські виробники вин і алкоголю - Шато Чизай, 46 Паралель, Бейкуш, Виноробне господарство Князя П.Н. Трубецького, Інкерман, Престиж Груп, Одесос, Коблево, Котнар так і малі винороби і виробники крафтових спиртних напоїв.

Також свою продукцію представлять виробники з Аргентини, Болгарії, Вірменії, Великобританії, Грузії, Данії, Іспанії, Італії, Литви, Молдови, Португалії, США та Франції, що вже представлені на українському ринку або тільки планують свій вихід на нього.

https://wineandspirits.com.ua/catalogue2021/

BeerEx Ukraine - експозиція пива і слабоалкогольних напоїв вже втретє буде представлена ​​в рамках Wine&Spirits Ukraine і збере не тільки українських крафтових і індустріальних виробників України, але і пивоварні з Чехії, Іспанії, Бельгії та інших країн.

Крім алкогольних напоїв на виставці будуть представлені технології для виноробства і пивоваріння, тара і упаковка.

Для українських виробників виставка не тільки можливість розширити представленість своїх брендів у всіх регіонах України, а ще й експортна платформа, так як серед відвідувачів закупівельники з інших країн - США, Японії, Канади, Португалії, Кенії, Литви, Словаччини, Данії, Німеччини, ОАЕ, Туреччини, Нідерландів, Індії, Великобританії, Казахстану та ін.

Насичена ділова програма виставки приверне увагу провідних гравців ринку.

Так, 2 листопада відбудеться Tre Bicchieri World Tour - вперше в Україні головний італійський медіа-холдинг Gambero Rosso представить кращі вина Італії, володарів Tre Bicchieri - Трьох келихів винного гіда VINI d'Italia - найвищої нагороди для італійських виробників!

Щоб вибрати кращих з кращих в протягом року експерти дегустують понад 44 000 вин, і тільки 1% з них удостоюється почесних Tre Bicchieri - 476 в 2021 році. Саме їх італійські винороби представлять в Києві - першому місті, який зустріне переможців відразу після грандіозної церемонії нагородження в Римі!

Wine&Spirits Congress за підтримки та участі Асоціації "Укрсадвинпром" підніме теми просування на експортні ринки, а також окремі панелі будуть присвячені ритейлу і ХоРеКа - в рамках Wine&Spirits Retail і Resto Forum керівники вищої ланки і експерти в сфері off-trade, ресторатори і сомельє поділяться своїм досвідом у розвитку сучасної торгівлі вином і спиртними напоями, правилами «входу в мережу», а також будуть нагороджені за кращу представленість в торговій точці і кращу карту вин і спиртних напоїв.

В рамках виставки відбудеться Четвертий Міжнародний Дегустаційний конкурс вин і спиртних напоїв Ukraine Wine&Spirits Awards за підтримки та участі Асоціації Сомельє України та Міжнародної Асоціації сомельє. Конкурс збере 50 найкращих професіоналів винної індустрії України та Європи, які протягом 2 днів продегустують продукцію сліпим методом, щоб вибрати найдостойніші вина і міцний алкоголь, представлені на українському ринку. Всі медалі, отримані на конкурсі, компанії зможуть надалі розміщувати на етикетці свого продукту.

Також гостей чекають навчальні семінари про раніше маловідомі винні регіони - Швейцарія, Болгарія та Вірменія.

Серія майстер-класів з кращими винами Італії від Марко Сабеліко - головного редактора Gambero Rosso, а також презентації від італійських, грузинських, молдавських, французьких та інших виробників, які не тільки представлять свої вина, але і розкажуть про особливості терруара і виробництва вина в своєму регіоні.

Відвідувачі виставки - сомельє, імпортери, дистриб'ютори, закупівельники HoReCa, мережевого і немережевого рітейлу та e-commerce зможуть в короткі терміни ознайомитися з широким асортиментом вин, алкогольних напоїв і пива, отримати уявлення про нові продуктові лінійки в алкогольній сфері для розширення свого асортименту і вибрати найбільш вигідні умови закупівель 

Виставки Wine&Spirits Ukraine і BeerEx Ukraine відбудуться одночасно з найбільшою міжнародною виставкою продуктів харчування і напоїв в Україні WorldFood Ukraine.

Реєстрація відвідувачів https://wineandspirits.com.ua/visit/

www.wineandspirits.com.ua

www.beerex.org

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА