15:30 26.10.2021

29 жовтня у Києві відбудеться Щорічна Міжнародна конференція DistributionMaster-2021: "Нова реальність - виклики і рішення"

2 хв читати

Вже за декілька днів Конференція DistributionMaster-2021 збере провідні дистрибуційні та виробничо-торговельні компанії з усіх областей України та країн ближнього зарубіжжя щоб:

✔️відстежити тренди та тенденції розвитку ринку Дистрибуції

✔️отримати ідеї і нові практичні інструменти для розвитку бізнесу

✔️відкоригувати стратегію розвитку бізнесу з урахуванням тенденцій і рекомендацій експертів

✔️отримати цінний досвід з кейсів провідних компаній 

✔️познайомитись і провести переговори з потенційними замовниками та партнерами

✔️представити свою компанію на виставці, презентувавши новинки продукції та рішень.

В ході Конференції для учасників будуть організовані Столи переговорів у форматі Виробник–Дистрибутор, які унікальним інструментом, що надає можливість набути нові ділові знайомства, провести прямі переговори одразу з декількома компаніями на одному майданчику та одразу укласти угоди з партнерами. 

Серед учасників:
Виробники: Бон Буассон Беверидж, Фенікс Інвест Трейд, Юка-інвест, Авеста, TERRAFOOD, Український Бекон, КЛІОН ГРУП, Захід Спеція, Теплі моря, IDS BORJOMI UKRAINE, TM ZINKA, Салтовский мясокомбинат, ТД Серафима, Т Престиж, ЮПЕКО, Інтеркарготрак, ДП Лакталіс Україна, Мейсон Трейд, Мономах АТ,  ANTABeauty, СИНГЕНТА, Три Ведмедя, SantaVita, Кормотех, АТЛАНТИК-ГЕЙЗЕР, Вельта Косметик, Голд Дроп-Україна, ТОВ Ясенсвіт, Кременчукм'ясо, Екмі та ін. 

Дистрибутори: МАРСОТ, Регно Італія УА, GLOBAL BEVERAGE TRADE, JT International Company, Etalon Distribution, Група компаній "АЛБО", Максимум, Рідна марка, СТК АВАНГАРД, Львівська Пивна Компанія, ПМП Лоцмен, Мінеральні води України, АБ Плюс, ФОП Хачатрян З.В., Berta group, Fado, Тедіс Україна, Медіко, Фордевінд, WALDI, STV group, Наша Сила та ін. 

ІТ, логістика, послуги для бізнесу: АТС, Спілка Автоматизаторів Бізнесу, INVENTOR SOFT, АФФС, Паперовий Змій, GFK Ukraine, Kantar, Youcoach та ін.

Також буде впроваджено Спеціальний проект - Галерею Новинок для провідних постачальників і роздрібних мереж України і зарубіжжя, де будь-який виробник/ ритейлер, який бере участь в заході, зможе розмістити зразки своєї продукції.

У Програмі Конференції виступу власників і топ-менеджерів компаній: BERTA group, GFK Ukraine, INVENTOR SOFT, Kantar, Listex, Кормотех, TERRA FOOD UKRAINE, TradeMasterGroup, FADO, Тедіс Україна, Центр Бізнес-Технологій, ЮПЕКО та інші.
Офіційний партнер конференції DistributionMaster-2021 - компанія «ТЕДІС Україна», одна з провідних українських компаній з надання логістичних і дистрибуторських послуг в сфері споживчих товарів.
Партнери конференції DistributionMaster-2021:

InventorSoft - Партнер по автоматизації процесів управління товарними запасами.
YouCoach - Трансформаційній Партнер.
Фенікс Інвест Трейд - Партнер кава-брейків.
Novellina – Алкогольний партнер.
Спілка Автоматизаторів Бізнесу - IT-партнер Конференції.
TradeMasterGroup - Професійний організатор конференцій і тренінгів.

Ознайомитись з детальною інформацією, програмою та зареєструватися на Конференцію DistributionMaster-2021: «Нова реальність - виклики і рішення» можна за посиланням ТУТ, або телефонуйте за номером: +38 067 828 2259.
Вкажіть при реєстрації промокод: INTERFAX та отримайте знижку 5 %.

До зустрічі на Конференції

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА