09:20 28.10.2021

Galaxy VS від Schneider Electric: надійний та економний захист критичної інфраструктури

3 хв читати

У сучасних умовах, клієнтам потрібні джерела безперебійного живлення, які, з одного боку, мають максимально можливу доступність, а з іншого -  найнижчі експлуатаційні витрати. Компанія Schneider Electric розробила систему, яка може задовольнити обидві ці потреби.

Galaxy VS від Schneider Electric - це трифазне джерело безперебійного живлення (ДБЖ) з дуже високою ефективністю. Система доступна в широкому діапазоні потужності (10 - 150 кВт) і призначена для роботи з критичними навантаженнями. А завдяки своїй гнучкості та високій стійкості до перевантаження вона підходить для широкого спектру застосувань. Galaxy VS — ідеальний варіант не тільки в малих і великих серверних кімнатах та комп'ютерних залах, а й на виробничих підприємствах, у комерційних будівлях, в сфері телекомунікацій, системі охороні здоров'я та транспортній галузі. Це просте у впровадженні та експлуатації ДБЖ має модульну конструкцію, що робить його доступним за низьких експлуатаційних витрат.

Завдяки компактній та гнучкій конструкції Galaxy VS також відмінно  підходить  для захисту ІТ-інфраструктури проміжних обчислень  (все більш популярне застосування Edge Computing) та невеликих центрів обробки даних. Воно добре працює там, де потрібно забезпечити захист цінного обладнання, але простір обмежений і складно дістатися до джерела живлення. Пропонуючи ефективність 99 відсотків та можливість роботи з літій-іонними акумуляторами, які удвічі подовжують термін служби батарейного масиву, це ДБЖ за повною вартістю володіння (TCO) не має собі рівних в галузі безперебійного живлення.

“Galaxy VS - технічно досконала пропозиція, яка забезпечує надзвичайно низький TCO, виняткову доступність та надійність. Цю систему обирають клієнти, які хочуть уникнути ризиків при модернізації та розвитку своєї енергетичної інфраструктури. До того ж, дане ДБЖ з модульною конструкцією вимагає менше місця, ніж традиційні блоки живлення, і його можна розгорнути набагато швидше. У результаті,  користувачі економлять час і кошти”, - зазначає  Володимир Дохленко, Директор департаменту Secure Power  у “Шнейдер Електрік Україна”.

Фахівці наголошують на наступних перевагах ДБЖ Galaxy VS:

  • Енергозбереження: джерело живлення забезпечує 99% ефективності при роботі в режимі ECOnversion, запатентованому Schneider Electric.
  • Економія місця: компактна конструкція високої щільності з повним фронтальним сервісним доступом ідеально підходить для розгортання в обмеженому просторі.
  • Покращена технологія накопичення енергії: можливість використання літій-іонних акумуляторів забезпечує скорочення часу зарядки та найкращий захист навантажень під час частих перебоїв у живленні. Акумулятори цього типу також мають набагато довший термін служби, ніж традиційні батареї.
  • Збільшення часу безвідмовної роботи та спрощене обслуговування: критично важливі компоненти системи - це модулі з відмовостійкою конструкцією. Завдяки цьому, досягнуто внутрішньої надмірності за зниженого рівня навантаження та зменшено середній час ремонту.

Крім того,  Galaxy VS сумісні з відкритим програмним забезпеченням EcoStruxure ІТ від компанії Schneider Electric, що дозволяє здійснювати моніторинг стану ДБЖ в будь-який час і в будь-якому місці зі смартфону, забезпечуючи можливість сервісної підтримки в режимі 24х7. Також Galaxy VS має сертифікат Green Premium, тобто, розроблене за правилами сталого розвитку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА