18:37 01.11.2021

"Чернігівгаз" підготував газорозподільні мережі області до нового опалювального сезону

2 хв читати
"Чернігівгаз" підготував газорозподільні мережі області до нового опалювального сезону

Фахівці АТ «Чернігівгаз» замінили 65 шафових газорегулюючих пунктів, які вичерпали свій термін експлуатації.  Всі заміни провели в рамках інвестиційної програми, яка є частиною тарифу на розподіл газу. Замість зношених ШГРП для споживачів працюватимуть сучасні, з італійськими регуляторами тиску та надійною автоматикою безпеки. Саме ШГРП регулюють та підтримують тиск газу на рівні, необхідному для роботи побутових газових приладів, а також очищують його від можливих механічних домішок. Нові  шафові пункти забезпечуватимуть безперебійне газопостачання у 8 тисяч осель.

Також оператор ГРМ завершує реконструкцію 10 ГРП – ці роботи включають заміну застарілого технологічного обладнання, встановлення нових регуляторів тиску, запобіжно-скидних та запобіжно-запірних клапанів, газових фільтрів.  Серед реконструйованих ГРП  - і один з найстаріших в області в місті Корюківка, який забезпечує газопостачання до півтисячі домогосподарств.

Проведені капітальні ремонти 13 станцій катодного захисту, які захищають газопроводи від впливу зовнішніх факторів, корозії та руйнування.  Відремонтовані СКЗ захищають понад 12 тисяч кілометрів мереж. Наймасштабніші ремонти станцій були проведені у селі Шестовиця, на вулицях Бакуринського та Бланка  у Чернігові.

Крім того, АТ «Чернігівгаз» провів усі необхідні поточні роботи з підготовки мереж до опалювального сезону –  перевірку газорегулюючого обладнання, регламентні роботи та налаштування, щоб забезпечити безперебійне газопостачання до 357 тисяч побутових та понад 2 тисяч промислових споживачів газу на Чернігівщині.

Виконання таких заходів відбувається за рахунок тарифних коштів і за умови своєчасних сплат споживачами за послуги з розподілу природного газу.

Довідка: АТ «Чернігівгаз» - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Чернігівської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Чернігівгаз" обслуговує 357 тисяч споживачів у категорії "населення" та 2028 промислових і комунальних об’єктів.  У 2020 році АТ «Чернігівгаз» доставило 587,4 млн куб.м газу. Загальна протяжність газопроводів, які обслуговує компанія, складає  14 тис. км.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА