18:36 05.11.2021

Анна Лаєвська: з запуском ДІАМ процедури для забудовників стали простішими

1 хв читати

Триває активне експертне обговорення перших результатів роботи Державної інспекції архітектури та містобудування (ДІАМ) та законодавчих змін, покликаних реформувати будівельну галузь. Саме ці теми були на порядку денному нещодавнього засідання Конфедерації будівельників України, участь в якому взяла Анна Лаєвська, комерційна директорка «Інтергал-Буд».

На зустрічі стейкхолдерів ринку нерухомості був присутній Семен Кривонос, очільник ДІАМ, який відповів на питання про роботу інспекції, зокрема, щодо ліцензування, діяльності у регіонах, термінів розгляду документів тощо.

«Але що ще важливіше – очільник ДІАМ відкритий до діалогу та готовий збирати всі скарги, пропозиції, побажання», – підкреслив Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації будівельників України.

В рамках зустрічі свою оцінку ДІАМ дала Анна Лаєвська. «Сьогодні ми бачимо, що з запуском ДІАМ процедури стали набагато простішими, чесні будівельні компанії можуть абсолютно спокійно, без жодних необґрунтованих відмов зареєструвати дозвіл щодо виконання будівельних робіт, ввести об’єкт в експлуатацію», – зазначила комерційна директорка «Інтергал-Буд».

Ще одна тема у фокусі обговорення експертів – законопроєкт №5655, який незабаром розглядатиметься депутатами у другому читанні. Як зазначила у своєму виступі Анна Лаєвська, законопрооєкт є логічним продовженням реформ і вкрай необхідний для розвитку ринку нерухомості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА