15:42 11.11.2021

Залізний Порт та Бердянськ: відомими курортами створили 3D-екскурсію

3 хв читати

Подорожувати популярними курортами Азовського та Чорного морів тепер можна, не виходячи з дому. У мережі опублікували 3D-екскурсії по Бердянську та Залізному Порту, за допомогою яких можна побачити ці курорти з висоти пташиного польоту та розглянути їх найвідоміші пляжі, пам'ятки та знакові локації. Про це повідомляється на сайті видання gazeta.ua.

Сьогодні вітчизняні морські курорти переживають далеко не найкращі часи. Навала медуз, комарів, жуків сонечок та іншої живності, що спостерігається в останні роки, разом із цілеспрямованою дискредитацією з боку окремих ЗМІ та блогерів відвернули від пляжних локацій на азовському та чорноморському узбережжі України чимало відпочивальників. А несприятлива економічна ситуація в країні, спровокована в тому числі пандемією коронавірусу, що досі триває, тільки посилила становище, поставивши вітчизняні морські курорти чи не на межу виживання.

В такій ситуації вони як ніколи потребують підтримки, адже незважаючи на тимчасові труднощі не втратили своїх головних козирів, які протягом довгих років роблять їх привабливими для сотень тисяч відпочивальників, і дозволяють їм конкурувати з багатьма зарубіжними курортами. Тільки про це слід нагадати.

З цією метою було створено 3D-екскурсії одними з найвідоміших курортів Азовського та Чорного моря — Бердянськом та Залізним Портом, які допоможуть по-новому поглянути на ці популярні місця літнього відпочинку. Ознайомитися з ними та здійснити віртуальну екскурсію узбережжям можна на сайтах медіа-проєктів «Залізний Порт» і «Бердянськ».

3D-екскурсії складаються із серії сферичних панорам із високим рівнем деталізації, отриманих за допомогою багатокадрової аерозйомки, проведеної з висоти кількох сотень метрів над землею. Вони відкривають панорамні краєвиди на найцікавіші та найпопулярніші серед туристів райони та місця Бердянська та Залізного Порту. В обох турів зручна навігація, яка дозволяє переміщатися між локаціями, представленими у вигляді пульсуючих точок, наближати і розглядати об'єкти, що зацікавили.

Так, 3D-тур Бердянськом налічує сім сферичних аеропанорам. Він дає можливість віртуально подорожувати основними районами міста — Лисками, Слобідкою, АЗМОЛом і – Бердянською косою, окремо дозволяючи вивчити ближню, середню та дальню її ділянки. Під час екскурсії можна розглянути пляжі курорту, зокрема популярні пляжі «Солом'яний» та «Сонячний» на косі, оцінити їхню інфраструктуру, а також просто милуватися морськими пейзажами. Також за допомогою 3D-панорам можна побачити Верхній та Нижній маяки Бердянська, аквапарк «Акваленд» з усіма атракціонами та басейнами, чашу розташованого поряд з ним дельфінарію «Немо», і навіть заглянути на територію деяких баз відпочинку та готелів на узбережжі.

Віртуальний тур по Залізному Порту включає десять сферичних панорам, що відкривають види на найвідоміші місця курорту — набережну з прилеглою ділянкою узбережжя, центральну частину селища, головні розважальні об'єкти, включно з аквапарком «Акваленд», кафе, барами та клубами. Завдяки йому можна побувати практично на всіх популярних пляжах Залізного Порту: центральному (біля готелю «Bliss»), біля нічного клубу "Стамбул", пансіонату "Хвиля", де знаходиться колесо огляду, курортного комплексу "Прибій", санаторію "Примор'я", дикому пляжі та багатьох інших.

3D-екскурсії по Бердянську та Залізному Порту - це можливість познайомитися з популярними українськими курортами ближче: дізнатися, як вони виглядають, що являють собою, якими цікавими локаціями та пам'ятками можуть похвалитися, наскільки розвиненою інфраструктурою володіють і що можуть запропонувати відпочивальникам.

До того ж вони здатні стати незамінними помічниками у підготовці до поїздки на відпочинок: допоможуть визначитися з районом, в якому краще зупинитися, з урахуванням його розташування щодо ключових туристичних об'єктів, пляжами, на яких зручніше відпочивати, оцінивши їх розмір та впорядкованість. І навіть дозволять віртуально побувати на території готелю, який сподобався, розглянувши його інфраструктуру.

У найближчих планах організаторів проєкту влаштувати подібну екскурсію Лазурним — це найближчий до Залізного Порту популярний Чорноморський курорт України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА