09:13 16.11.2021

"DeHealth" створює можливість доходу для кожного пацієнта, який дбає про власне здоров‘я

2 хв читати

На фото: Володимир Щелкунов і Анна Бондаренко

Британська компанія "DeHealth" стала учасником Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ІСС). Ця міжнародна палата — найбільше бізнес-об’єднання, яке гуртує понад 45 мільйонів компаній з майже 100 країн світу.

За данними ВОЗ більше ніж 3 мільярда людей у світі не мають доступу до медицини. Це відбувається, як мінімум, з двох причин: відсутність швидкого доступу до якісних послуг охорони здоров’я та відсутність коштів для оплати цих послуг.

Компанія "DeHealth" робить справжню революцію задля вирішення цих проблем,створюючи технологічні інструменти для швидкого доступу до найкращих міжнародних технологій та лікарів з будь-якої точки світу. Та найважливіше, що користування платформою "DeHealth" дозволить пацієнту самому отримувати фінансові ресурси.

Адже не секрет, що потужні фармацевтичні компанії, дослідницькі центри вивчають данні мільйонів пацієнтів. Зазвичай їх передають медичні установи та лікарні за гроші, які зовсім не надходять пацієнту, який згенерував ці дані та є їх єдиним власником. "DeHealth" міняє цю несправедливу для мільярдів людей парадигму, надаючи змогу кожному отримувати дохід, монетизуючи власні деперсоналізовані дані.

Для України така співпраця означає, що мільйони пацієнтів зможуть отримати додатковий дохід, займаючись своїм здоров‘ям.

Фундатори проекту “DeHealth” Деніс Цвайг та Анна Бондаренко згадують, що проєкт починався просто з мрії — зробити так, щоб новітні технології працювали для здоров’я людей, подовжуючи їх життя.

"DeHealth" готова відкрити ці можливості для кожного українця. Наразі проходить тест платформи, де вже більше ніж 3 млн пацієнтів користуються картою персонального контролю та зберігають свої медичні дані, усі відвідини лікаря, аналізи, тощо. Це дає можливість лікарю фахово діагностувати, робити висновки, базуючись на повній картині здоров’я людини та динаміці перебігу хвороби в комплексі.

Володимир Щелкунов, Президент ІСС Ukraine, підкреслив, що з радістю надасть всі можливості та потенціал мережі Національних комітетів Міжнародної торгової палати для швидкої імплементації компанії "DeHealth" в Україні та дружніх країнах.

Примітка. Цієї осені "DeHealth" вже підписала меморандум з українським "eHealth" для співпраці в напрямку монетизації даних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА