15:50 16.11.2021

Київстар пропонує абонентам збільшити обсяг послуг у своєму тарифі завдяки Суперсилам

2 хв читати
Київстар пропонує абонентам збільшити обсяг послуг у своєму тарифі завдяки Суперсилам

Абоненти передплати та контракту Київстар, незалежно від наявного у них тарифу, зможуть скористатися Суперсилами без жодних доплат. Акція «Спробуй Суперсилу» триватиме з 15 листопада до 31 грудня 2021 року.

Суперсили – це додаткові сервіси, які абоненти можуть обирати відповідно до своїх потреб, для доповнення основного тарифного пакету послуг. В залежності від наповнення своїх тарифних планів та форми обслуговування абоненти зможуть підключити на вибір наступні Суперсили:

  • Додаткові 5 ГБ для інтернету;
  • Додаткові 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні та міські мережі України;
  • Послугу Відео на ходу, яка дозволяє дивитися популярні стрімінгові сервіси без списання гігабайтів (YouTube (включно з Kids), Apple TV, Netflix, MEGOGO, Київстар ТБ та багато інших);
  • Розширений пакет Київстар ТБ.

Нагадаємо, що в жовтні 2021 Київстар запустив нові тарифні плани «ТВІЙ» для передплати та «ВАШ» для контрактних та бізнес-клієнтів, що надають можливість абонентам змінювати наповнення послуг в пакетах згідно зі своїми потребами. І допомагають їм в цьому Суперсили.
 

Акція «Спробуй Суперсилу» дає можливість більшості абонентів Київстар випробувати додаткові сервіси без зміни свого тарифу. Найбільшою популярністю серед абонентів користуються 5 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин на інші мережі, послуга Відео на ходу та Київстар ТБ, тому їх й запропонували в рамках акції.

Обрати свою Суперсилу та перевірити можливість її підключення можна у додатку Мій Київстар, зателефонувавши на безкоштовний номер 500 або набравши спеціальний USSD-код *500*4# чи звернутися до консультантів у магазини мережі Київстар.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 89% населення України живе на території дії мережі LTE Київстар. Компанія є лідером ринку мобільного зв’язку, фіксованого інтернету і конвергентних послуг (зв’язок, інтернет, ТБ). Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API з можливістю використовувати аналітичні дані оператора для розробки цифрових продуктів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Компанія Київстар 23 роки працює в Україні, і визнана як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. Додаткова інформація: [email protected]www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА