13:01 18.11.2021

Комплекси від «Інтергал-Буд» лідирують за показниками кількості паркомісць

1 хв читати

Одразу декілька комплексів від компанії «Інтергал-Буд» потрапили до рейтингу столичних ЖК, де найлегше запаркувати авто. Автори рейтингу, ресурс ЛУН Місто, мали на меті визначити 30 проєктів з найкращим співвідношенням кількості паркомісць до кількості квартир. Так, БФК INTERGAL CITY серед лідерів за кількістю місць для паркування авто, посів друге місце з кількістю 1350 на 707 квартир та апартаментів, а ЖК CITY HUB знаходиться на 16 сходинці рейтингу, з показником 305 на 471 квартиру.  

Як відомо, проблема вільних місць для паркування автомобілів у Києві є досить гострою. Тож один з критеріїв, за якими обирають комплекс для купівлі квартири, є наявність прийнятної кількості паркомісць. Зазвичай, вона залежить від класу новобудови, чим він вищий – тим краще співвідношення машиномісць до квартир проєкту. 

Преміальний комплекс INTERGAL CITY забезпечує майбутніх резидентів паркомісцями у співвідношенні майже два до одного, що повністю виключає можливі труднощі з паркуванням на території БФК. Окрім того, для додаткового комфорту та безпеки автовласників багаторівневий підземний паркінг матиме гаражні бокси та зарядки для електрокарів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА