08:43 19.11.2021

Мікро-ЦОД EcoStruxure від Schneider Electric:  підвищена надійність, гнучкість та ефективність

2 хв читати



Все більше промислових підприємств впроваджують технології Індустрії 4.0 для підвищення продуктивності, безпеки та автоматизації, і в цих умовах мікро-центри обробки даних (мікро-ЦОД) стають дедалі важливішими. Адже вони можуть ефективно вирішити усі питання від взаємодії між інформаційними (ІТ) та операційними технологіями (ОТ) до впровадження прикладних програм IoT, що сприяє легшій та надійнішій експлуатації ІТ в промислових цехах.

Компанія Schneider Electric, світовий лідер у наданні цифрових рішень в галузі управління електроенергією і автоматизації, представляє мікро-ЦОД EcoStruxure™ серії R, призначений для суворих умов всередині приміщень. Нові мікро-ЦОД  — це гнучке та швидке для розгортання рішення, що допомагає керувати інфраструктурою граничного обчислення в складних промислових та виробничих середовищах. Представлено 6 нових моделей розмірами 16U, 24U та 42U, що гарантує гнучкість та масштабованість.

Мікро-ЦОД EcoStruxure™ — це рішення з можливістю налаштування конфігурацій, заздалегідь упаковані, закриті шафові системи, які включають електроживлення, охолодження, безпеку та управління. Вони дозволяють заощадити до 40% на проєктуванні промислових об'єктів, і виводити системи на ринок на 20% швидше, при цьому зменшувати витрати на обслуговування на 7%. Мікро-ЦОД максимально ефективно використовують поточну інфраструктуру та потенційно можуть зменшити капітальні витрати на 48%, порівняно із традиційною конструкцією.

Фахівці акцентують увагу на наступних особливостях та перевагах мікро-ЦОД серії R від  Schneider Electric.

По-перше, вони мають ступінь захисту  IP та NEMA від проникнення пилу та води, що дозволяє працювати в агресивних внутрішніх середовищах на виробництві.

По-друге, мікро-ЦОД передбачає  віддалене керування, за допомогою комплексу програмного забезпечення та цифрових сервісів компанії Schneider Electric, що актуально при обмеженій кількості  ІТ-персоналу або його відсутності на місцях.

По-третє, нова серія обладнана вбудованими функціями безпеки — контроль доступу, виявлення проникнення та камера нагляду, що дозволяє її використання в незахищених місцях.

І, насамкінець, використання мікро-ЦОД EcoStruxure™ надає можливість стандартизувати ваш дизайн для кількох середовищ, завдяки універсальному рішенню «все в одному», яке простіше встановлювати та обслуговувати, аніж кілька різних систем.

Сьогодні промислові оператори, які прагнуть скористатися перевагами підвищеної автоматизації, не можуть покладатися виключно на хмарні технології, щоб досягнути необхідної відмовостійкості та швидкості, які вимагають штучний інтелект, машинне навчання та інші технології  Індустрії 4.0. Тому важливість промислових граничних обчислень дедалі зростає, а з нею — й актуальність таких інноваційних продуктів, як мікро-ЦОД  EcoStruxure™ серії R від  Schneider Electric.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА