17:11 18.11.2021

Попит на iPhone 12 після виходу нового флагмана не знизився

2 хв читати

Минуло два місяці з того часу, як керівництво американської «яблучної» корпорації представило світовій громадськості нову версію свого смартфона. Серія отримала наступний порядковий номер, і увійшли до неї одразу 4 моделі флагманських пристроїв – Mini, «звичайний» iPhone 13, а також дві Pro-версії.

Цікаво, що незважаючи на бум попиту на новинку у перші два тижні, які прийнято вважати традиційними для продукції Apple, Айфони 12 не стали продаватися гірше. Більше того, у деяких регіонах популярність «минулої» версії серед споживчої аудиторії лише зросла.

Чим це спричинено?

По-перше, ціною. Є група користувачів, які спеціально чекають на оновлення флагманської серії пристроїв, щоб придбати попередню версію зі знижкою 20-30%. І мова не тільки про магазинні цінники, які довгий час можуть утримуватися на гранично високій позначці, а про вживані девайси.

Практика показує, що після виходу 13-ї серії, на ринок масово викинули тисячі 12-их Айфонів. Причина – купівля нової версії користувачами, для яких важливо мати саме флагманську серію.

По-друге, виявилося, що новий смартфон не має кардинальних відмінностей у «начинці» та функціоналі, якщо говорити про потреби широкої аудиторії потенційних «користувачів». Та й зовні він практично не змінився, якщо не брати до уваги спірне розташування блоків камери в iPhone 13.

По-третє, за два місяці великі мережеві магазини стали знижувати ціни на попередню серію мобільних пристроїв. І це без урахування знижок у «чорну п'ятницю», яка почалася у деяких рітейлерів раніше за офіційний термін.

Чи так поганий Айфон 12?

Досі не вщухають суперечки про те, чи варто переплачувати кілька сотень доларів за покупку нового Айфон 13, якщо попередню серію реально купити набагато дешевше. Можливо, якщо вам важливий сам факт володіння останній Айфон - тоді так.

Крім того, не варто забувати про покращення камери та нові режими зйомки, які з'явилися у флагмана. Деякі версії помітно збільшили час автономної роботи. Та й новий процесор дається взнаки - хоча багато користувачів не помітили різницю, ті, хто навантажує свій девайс, напевно, відзначили швидкодію чіпа нової серії.

В іншому Айфон 12 можна вважати таким самим, як і флагман. Він, як і смартфон останньої версії, повністю задовольняє запити середньостатистичного користувача, швидко працює, чудово знімає та підтримує всі програми виробника.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА