15:45 19.11.2021

Kyivstar Returnship: новий курс з повернення в професію

3 хв читати
Kyivstar Returnship: новий курс з повернення в професію

У листопаді 2021 року стартував третій етап програми Kyivstar Returnship. Понад 300 спеціалістів розпочали шлях відновлення кар’єри, або ж освоєння нової галузі. 15 з них – як стажери Returnship, решта – як слухачі навчання "Знову вКУРСі", яке цього року стало одним із напрямків проєкту.

Returnship – перша і єдина в Україні комплексна програма з повернення у професію фахівців із великою перервою у роботі та людей, які бажають кардинально змінити напрям діяльності. Ця ініціатива Київстар спрямована на боротьбу з віковою дискримінацією на ринку праці. Учасники проходять тренінги, навчання, в тому числі з особистісного розвитку, отримують доступ до всіх освітніх платформ компанії. Вони засвоюють сучасні комп’ютерні програми та мобільні додатки, беруть участь у проєктах компанії, інтегруються у бізнес-процеси, стають учасниками корпоративних заходів.

"Цьогоріч ми отримали 500 заявок, найбільше з яких надійшли за напрямками "Маркетинг", "HR" та "ІТ". Понад 50% анкет надійшли від кандидатів віком 30-40 років, – говорить Світлана Кончаніна, начальник департаменту із залучення та розвитку талантів Київстар та куратор проєкту Returnship. – Оскільки торік ми мали високий попит на участь в програмі, ми вирішили розширити її навчанням "Знову вКУРСі" - три тижні лекцій, спрямованих на успішне проходження рекрутингового процесу. На цей напрям ми отримали 430 заявок".

За два роки дії програми випускниками стажування стали 24 спеціалісти, 11 із них отримали запрошення продовжити кар’єру в Київстар. Цього року стажування проходитиме в таких підрозділах:  бізнес-підрозділі ІТ; дирекції з персоналу; бізнес-підрозділі корпоративного ринку; маркетингу; дирекції з розвитку нових напрямків бізнесу. Випуск стажерів 2021 відбудеться через 4 місяці, у березні. До цього моменту стажери офіційно оформлюються до штату та отримують зарплату.

Також у Київстар діє програма стажування для студентів: STARt Yourself. Студенти мають змогу закріпити практично знання, отримані в ВНЗ, запропонувати та реалізувати власні ідеї. Працюють "молодші" стажери за гнучким графіком, поєднуючи роботу з навчанням. Крім того, для співробітників компанії діє система безперервного навчання та підвищення кваліфікації, заохочення і просування колективу, залучення до управління інноваціями та операційними процесами.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів "Домашнього інтернету". Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 89% населення України живе на території дії мережі LTE Київстар. Компанія є лідером ринку мобільного зв’язку, фіксованого інтернету і конвергентних послуг (зв’язок, інтернет, ТБ). Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API з можливістю використовувати аналітичні дані оператора для розробки цифрових продуктів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Компанія Київстар 23 роки працює в Україні, і визнана як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. Додаткова інформація: [email protected]www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА