10:00 25.11.2021

Автомобіль щомісяця та iPhone щотижня за 1 гривню: SWEET.TV розпочав грандіозний розіграш призів

2 хв читати

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV розпочинає грандіозний розіграш призів: сервіс буде розігрувати автомобілі Hyundai і10 щомісяця та iPhone 13 mini щотижня.

На SWEET.TV стартував розіграш подарунків: онлайн-кінотеатр розігруватиме Hyundai і10 щомісяця та iPhone 13 mini щотижня. Виграти може кожен. Для цього потрібно бути підключеним до будь-якого платного тарифу SWEET.TV та запросити хоча б одного нового абонента на тариф за 1 гривню або на інший платний тариф.

Щоб взяти участь потрібно:

1. Бути абонентом SWEET.TV: мати підключений платний тариф.

2. Скопіювати особистий промокод. Він знаходиться в особистому кабінеті, у вкладці «Запроси друга». Код ви також знайдете за посиланням.

3. Запросити друга, знайомого, колегу чи будь-кого іншого підписатися на SWEET.TV всього за 1 гривню або на будь-який платний тариф.

4. Передати свій особистий промокод і допомогти зареєструватися.

Більше нових підключень — більше шансів виграти!

Призи чекають на всіх! Абоненти, які запросили друзів, автоматично беруть участь у розіграші Hyundai i10 щомісяця та iPhone 13 mini щотижня. Запрошені абоненти можуть виграти iPhone 13 mini щотижня.

Точні дати та час розіграшів шукайте на офіційній сторінці акції.

Нагадаємо, що абоненти SWEET.TV отримують доступ до телебачення та кінозалу для всієї родини. На платформі представлені 260+ телеканалів і 10 000 фільмів, мультфільмів і серіалів для дітей будь-якого віку та всієї родини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА