10:49 25.11.2021

На SWEET.TV з’явився ексклюзивний стендап-концерт Андрія Щегеля

1 хв читати

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV оголосив про прем’єру ексклюзивного сольника популярного українського стендап-коміка Андрія Щегеля. Це перший випадок зйомок стендап-концерту спеціально для української стрімінгової платформи.

SWEET.TV та український комік Андрій Щегель створити великий стендап-концерт українською мовою під назвою «Національно визвольний сольник». Ексклюзивний концерт вже можна подивитися в кінозалі сервісу в межах тарифу без доплат. 

Співпраця між українським онлайн-кінотеатром і стендап-коміком відбувається вперше.

«Для SWEET.TV популяризація української мови — важлива соціальна місія. Також для нас дуже важливо підтримувати творців українського контенту. Тож ми дуже задоволені тим, що наші та Андрія цінності об’єдналися та ми отримали такий чудовий результат», — зазначає Альона Тимофієва, PR-директор SWEET.TV.

Сольник Андрія Щегеля

Крім стендапу в національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV є 10 000+ фільмів, серіалів і мультфільмів. Також абонентам доступні 260+ телеканалів, ефіром яких можна керувати: ставити на паузу, перемотувати та дивитись програми в записі до 7 діб.

Також на SWEET.TV розігрують гранддіозні призи. Щотижня сервіс розігрує iPhone 13 mini, а щомісяця — новий Hyundai i10. Перший автомобіль буде розіграно 3 грудня. Деталі акції — за посиланням.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА