12:26 01.12.2021

У Києві визначили лауреатів бізнес премії "Cabinet Boss. TOP-50"

2 хв читати

29 листопада в Києві в Fairmont Grand Hotel відбулася урочиста церемонія нагородження щорічної бізнес премії "Cabinet Boss. TOP-50". Серед цьогорічних лауреатів: політики, спортсмени, представники аграрного та будівельного бізнесів, громадські діячі, інвестори, артисти та інші.

Президент Національного експертно-будівельного альянсу України та групи компаній Win Experts Віктор Лещинський став одним із лауреатів:

"Наша компанія "ПРОЕКСП", яка входить до будівельного хабу - групи компаній Win Experts, отримала почесну нагороду. Нас визнали "Лідерами із надання консалтингових послуг у сфері будівництва". Вважаю, що це перемога всієї нашої великої та професійної команди. Дякуємо за визнання". І додав, що вони багато працюють, аби Україна розвивалася, зокрема в експертно-будівельній сфері.

У номінації "Кращий головний редактор інформаційного телебачення" переміг Юрій Сугак. Він працює вже 24 роки на телеканалі "Україна". Свою роботу любить. Щоденно приймає на ній нові виклики.

А Наталія Кравченко стала лауреатом у номінації “Кращий нотаріус року”. Вона працює у професії вже понад 22 роки. Застосовує креативний підхід до кожного клієнта. І це дозволяє знівелювати всі можливі ризики під час оформлення будь-яких документів.

Голова громадського об’єднання "Українська Аграрна Асамблея" та групи компаній "Ukraine Foods" Олександр Гапон здобув нагороду в номінації "Краща аграрна компанія року". Каже, що на цій премії оцінили не тільки його здобутки, а ще й компанії. А загалом, аграрна промисловість та її розвиток - це заслуга всієї країни.

За словами організаторки Світлани Бондар, цей захід проходив вдруге. І будівлю Fairmont Grand Hotel обрали не просто так, адже це саме те місце, яке відповідає статусу для такого рівня заходу:

"Запросили на церемонію еліту України. Експертна комісія попередньо оцінила всіх учасників. І наразі відбувалося саме нагородження 50-ти наших лауреатів. Надзвичайно задоволена тим, як пройшов наш захід".

Хедлайнером вечора стала Слава Камінська. Вона заспівала кілька хітів: "Фурія", "Слава Богу" та ін. Ведучими вечора були Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

Серед зіркових гостей: політик Євген Червоненко, співачка Наталія Валевська, екстрасенс Максим Гордєєв, співак Геннадій Вітер та багато інших.

Бізнес премію провели із дотриманням усіх карантинних норм: на вході перевіряли наявність ПЛР-тестів та ковід-сертифікатів.

Юрій Іванов

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА