12:20 01.12.2021

Новаторські та надійні: як вибрати чоловічі таблетки?

2 хв читати

Стреси, перевантаження, екологія ні до біса – звідси проблеми з чоловічим здоров'ям. А якщо є зайва вага, депресія, хронічні хвороби? В даний час підтримка потенції потрібна не тільки чоловікам у поважному віці, а й молодим людям. Засобом першої лінії є, звичайно, таблетовані препарати: вони швидкодіючі, безпечні та легкі у застосуванні. Залишилося вибрати відповідний. Як це зробити? На сьогоднішній день є докладний опис наявних на ринку продуктів. Розглянемо нижче основні їх.

З погляду фармації препарати, що підвищують потенцію, належать до групи інгібіторів фосфодіестерази 5-го типу. Ерекція за її застосуванні виникає лише у обстановці сексуального порушення. Після завершення статевого акту член повертається до природного стану спокою. Серед них легендарні блакитні пігулки "Віагра". Діюча речовина, що міститься у Віагрі, називається силденафіл. З часу початку виробництва 1992 року продукт випробуваний сотнями тисяч чоловіків. Багато хто активно звертається до нього та його дженериків і сьогодні. Рекомендується використовувати цей засіб приблизно за годину до сексу, його дія триватиме близько 4 годин. Слід пам'ятати, що жирна їжа відстрочить початок дії, а велика кількість алкоголю може тимчасово послабити ерекцію.

Фантастичний успіх "Віагри" спонукав фармакологів не зупинятися на досягнутому. Новим продуктом наукової думки став тадалафіл. Найвідомішим лікарським засобом на основі цієї сполуки є "Сіаліс". Його особливість полягає в тому, що досягнення ерекції можливе вже через 30 хвилин після прийому, а в цілому здатність вчинити статевий акт зберігається до 36 годин. Це вирішує питання зі спонтанністю та романтикою інтимних відносин. Крім того, на дію препарату не впливає прийом їжі та алкоголю. Якщо сексуальна активність висока, існують таблетки для щоденного прийому, зі зниженим вмістом тадалафілу, щоб уникнути передозування. Зверніть увагу, що, незважаючи на прогресивні характеристики, «Сіаліс» утримує гідне співвідношення ціна/якість.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА