17:28 02.12.2021

Інститут когнітивного моделювання відкриває офіс у Брюсселі

2 хв читати

У грудні 2021 року запрацює представництво Інституту когнітивного моделювання (ІКМ) у Брюсселі зі штаб-квартирою в Києві.

ІКМ масштабується. Це логічний крок після досвіду успішної співпраці з такими міжнародними організаціями, як Facebook, Google, Viber, UNICEF, Товариство Червоного Хреста та іншими над реалізацією кампаній національного рівня. Ми готові до нових викликів та вже працюємо над низкою міжнародних проєктів, які потребують нашої присутності в дипломатичній столиці Європи та світу. Вони пов’язані передусім з основною діяльністю Інституту — соціальними технологіями. Відкриття представництва у Брюсселі створить нові можливості співпраці з партнерами зі Східної та Західної Європи”, — розповідають засновники Інституту когнітивного моделювання Дмитро Царенко та Віктор Березенко.

Брюссельський офіс очолить пані Інеса Чорний. До цього призначення вона працювала у Всесвітній академії наук (TWAS) Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО). Протягом дев’яти років виконувала обов’язки, пов’язані з управлінням та підтримкою програм, ресурсів та інформаційно-комунікаційних технологій в Міжнародному агентстві з атомної енергії, спеціалізуючись на розвитку підготовки кадрів для підтримки обов’язків і відповідальності МАГАТЕ як світової ядерної інспекції.

У найближчій перспективі ми зосередимо увагу на налагодженні партнерства із ключовими європейськими інституціями, а також на роботі з медіа. Ми повністю відкриті до співпраці”, — зазначає Інеса Чорний.

Інститут когнітивного моделювання — науково-дослідницька компанія, яка займається соціальними технологіями та працює у сфері соціальних комунікацій. Експерти ІКМ надають консультації щодо стратегічного формування іміджу, публічного позиціонування та цифрових технологій.

До кейсів Інституту належать комунікаційний супровід Міністерства охорони здоров'я України в період пандемії COVID-19,  pro bono проєкт “Коронавірус_інфо” зі спільнотами у Viber та Telegram, комунікаційний супровід Міністерства цифрової трансформації, онлайн-платформа психологічної підтримки “Розкажи мені” та платформа для жертв домашнього насильства “Мені здається”, Viber-спільнота “Школа_інфо” та інші.

Контактні дані офісу ІКМ у Брюсселі: кругова дорога Роберта Шумана, 2/4, 1000, Брюссель, +32 488 694887.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА