16:25 03.12.2021

Клінінгова компанія, на яку можна покластися

2 хв читати

У цій статті обговорюватимемо важливі моменти підтримання будинку, квартири у чистоті. І говорити про те, як працює та що пропонує клінінгова компанія, на сьогодні. У даній статті, наш наш інтерв'юе, цє клінінгова Компанія MasterHouse з якою будемо говорити про наступні теми.

  • Чому професійний клінінг, це найкращий помічник сучасної людини
  • Скільки коштує прибирання та від чого залежить вартість
  • Прибирання у період пандемії COVID-19

Чому клінінгова компанія ідеально підходить сучасній людині.

клінінг

Все дуже просто, в наш час найдорожча цінність - це час! І, звичайно, якщо Ви ділова людина, у цьому випадку все очевидно, часу ніколи не буває багато. Більше того, його не вистачає. А що робити, коли Ви звикли жити у чистоті? І хочете приходити додому і не думати про дрібниці та різні побутові питання, у тому числі і клінінгові. Тому в цьому випадку клінінгова компанія це єдиний інструмент. Використовуючи який будинок або квартира завжди буде в чистоті, 365 днів на рік. Тільки уявіть, прибирання, хімчистка, прання та прасування виконується не тоді, коли у Вас знайшлася вільна хвилина. А коли це реально потрібне.

Скільки коштують клінінгові послуги у Києві?

клінінг у києві

Вартість клінінгових послуг обчислюється з різних факторів, симбіоз яких визначає вартість прибирання одного квадратного метра, або об'єкта в цілому. Які ж це фактори, ми обов'язково розповімо і так:

  • Вид прибирання, наприклад, прибирання генерального типу, післяремонтного типу, або щоденне;
  • Тип об'єкту, квартира, будинок чи офіс;
  • Тип скління об'єкта, необхідність миття вікон;
  • Площа об'єкту, кількості житлових кімнат, ванних кімнат, санвузлів, технічних приміщень;
  • У деяких випадках враховується чи проживати домашні тварини.

Звичайно ж, ступінь забруднення, але все це відносні фактори, якщо говорити про точну ціну. То мінімальна вартість клінінгових послуг на ринку Києва та Київської області може починатися від 30 гривень за квадратний метр. І прогнози зростання, на 2022 рік, звичайно ж помітні.

Особливості збирання у період COVID-19.

клінінгова компанія

На сьогодні в період пандемії прибирання житла має важливий характер, тому що сьогодні ми протистоїмо не лише наповненню будинку пилом та брудом, а й вірусам. До яких належать бактерії, мікроби та різні мікроорганізми. Які можуть осідати на горизонтальних та вертикальних поверхнях та вести свою життєдіяльність. І тут ми хочемо порадити, якнайчастіше робіть вологе прибирання, бажано із застосуванням спиртового розчину, як мінімум 10%. Особливу увагу звертайте на ті місця, де відбувається максимальний контакт з поверхнями, коли Ви приходите з вулиці. Повірте, цим досить простим способом, Ви здійснюєте захист свого будинку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА