16:26 03.12.2021

Максим Шкіль: Перемога "Автостради" у рейтингу сумлінних платників податків підтверджує правильність принципів нашої роботи

1 хв читати
Максим Шкіль: Перемога "Автостради" у рейтингу сумлінних платників податків підтверджує правильність принципів нашої роботи

Асоціація платників податків України оголосила результати рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020». У номінації «Дорожнє будівництво» другий рік поспіль перемогу здобула Група компаній «Автострада».

Визначаючи переможців, Вища рейтингова комісія оцінювала, зокрема, повноту і своєчасність сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни, кількість офіційно працевлаштованих осіб, участь у соціальних програмах і благодійних акціях тощо.

Зазначимо, що Група компаній «Автострада» є одним з найбільших платників податків у дорожньо-будівельній сфері. Компанія проходить щорічний аудит фінансової звітності за міжнародними стандартами, а прозоре ведення бізнесу і соціальна відповідальність є для «Автостради» ключовими пріоритетами.

«Прозоре ведення бізнесу, аудит фінансової звітності за міжнародними стандартами, високий рівень податкового навантаження, повна та своєчасна сплата усіх податків і зборів – це принципи, на яких базується робота компанії з перших днів її заснування. Приємно, коли такий підхід отримує схвальну оцінку від незалежних експертів. Сплачені податки – це інвестиція у країну і внесок у наше спільне майбутнє. Дякую Асоціації платників податків за важливу ініціативу і організацію рейтингу!» – прокоментував отримання нагороди засновник Групи компаній «Автострада» Максим Шкіль.

Цьогорічний рейтинг є ювілейним – АППУ визначає його вже 10 років. Основною метою рейтингу є посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни та підвищення загальної культури сплати податків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА