18:55 03.12.2021

Житлові комплекси «Голосіївський» та «Паркові Озера» стали лауреатами премії European Property Awards

1 хв читати

Проєкти компанії «Інтергал-Буд» — ЖК «Голосіївський» та ЖК «Паркові Озера» стали лауреатами престижної європейської премії у сфері нерухомості — European Property Awards.

Житловий комплекс «Голосіївський» став переможцем у номінації «Апартаменти/Кондомініум» (Apartment/Condominium), а «Паркові Озера» визнано кращим у номінації «Багатоповерховий житловий комплекс» (Residential high-rise development). Журі премії високо оцінили ергономічність планувань житлового комплексу бізнес-класу «Голосіївський» та нестандартні архітектурні рішення житлового комплексу «Паркові Озера».

European Property Awards заснована в 1995 році та вважається провідною нагородою європейського ринку в сфері житлової та комерційної нерухомості. Європейська премія є частиною міжнародної премії нерухомості — International Property Awards — найавторитетнішого у світі конкурсу з точки зору якості проєктів, які беруть участь у ньому.

Це не вперше, коли комплекси «Інтергал-Буд» відзначають на міжнародному рівні. Торік лауреатами премії European Property Awards стали столичний ЖК CITY HUB та комплекс апартаментів La Mer у Одесі.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА