15:28 06.12.2021

Продажі Volvo не падають навіть на тлі кризи

2 хв читати

Однойменний шведський концерн виробляє широкий асортимент промислової та будівельної техніки, силових агрегатів та вантажних авто. Проте рядовому водієві інженери з «Вольво» знайомі завдяки лінійці легкових автомобілів.

Виробник останні кілька десятиліть акцентує увагу на випуску преміум-моделей, причому не лише авто Volvo XC90, легендарних кросоверів, які пережили вже кілька оновлень серії, але й не менш відомих седанів. У чому причина попиту моделі шведського бренду, який падає навіть за загальному зниженні споживчої активності?

Високий рівень безпеки

Проектувальники з  Volvo вже багато років випускають автомобілі, що посідають перші місця у незалежних рейтингах безпеки. Більше того, саме «Вольво» багато експертів вважають найбезпечнішим автомобілем.

Звичайно, досягти таких результатів і визнання виробнику вдалося не просто так - він не економить на матеріалах, стежить за якістю складання на кожному етапі та інтегрує в автомобілі найпередовіші системи безпеки та допомоги водієві. Як результат - моделі бренду роблять все, щоб знизити ймовірність попадання в ДТП, а якщо його не вдається уникнути - все, щоб знизити ризик травм.

Інновації

Незважаючи на те, що зараз шведи активно розробляють сегмент екологічно чистих агрегатів та електродвигунів. Показовий приклад – модель VOLVO XC60, у якої у деяких комплектаціях з'явився електричний привід задні колеса. І такий інноваційний підхід помітний у всіх відношеннях.

Системи мультимедіа та кондиціонування, системи датчиків та системи-асистенти – все продумано до дрібниць, щоб водій та пасажири отримували задоволення від поїздки в будь-яких умовах.

Високий рівень комфорту

Ще один "коник" Volvo - це акцент на комфорті. Якщо ви вже сиділи в салоні позашляховиків та седанів цього бренду, навіть 2005-2010 року випуску, ви напевно помітили, з якою увага зроблено салон, які матеріали використовуються. У нових моделях акцент на преміум статус автомобілів зроблено ще сильніше. Якщо ви хочете їхати у зручному кріслі, в гарному та комфортному салоні, не чути шумів та вібрацій – вам якраз у «Вольво».

Висновок

Завдяки перевагам, які вже стали традиційними для бренду, у виробника є армія фанатів, що сформувалася, які не проміняють автомобілі з відомою шведською емблемою ні на німецькі, ні на японські аналоги. Можливо, саме такий інтерес утримує попит на бестселери на кшталт XC90 і XC60.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА