18:51 09.12.2021

Компанія «Інтергал-Буд» стала тріумфатором IBUILD 2021

1 хв читати

8 грудня відбулась церемонія нагородження ІХ Всеукраїнської будівельної Премії IBUILD 2021. Компанія «Інтергал-Буд» отримала одразу три нагороди, серед яких й одна з ключових – «Забудовник року».

IBUILD – головна будівельна премія України, яка визначає кращих представників галузі та кращі будівельні проєкти. Цьогоріч «Інтергал-Буд» отримала перемогу у номінаціях: «Забудовник року», «Репутація і довіра» та «Кращий житловий комплекс преміум-класу».

«Це не вперше, коли «Інтергал-Буд» визнають кращою компанію на ринку. Однак цьогорічна премія особлива для нас. У 2021 році ми відсвяткували своє 18-річчя. Протягом такого тривалого часу «Інтергал-Буд» демонструвала стабільний розвиток. Ми вистояли у кризові для галузі періоди, зміцнивши свої позиції. Нам довіряють споживачі, які обирають нас саме за нашу надійність та стійкість», – зазначила Анна Лаєвська, комерційна директорка компанії «Інтергал-Буд».

Нагороду «Кращий житловий комплекс преміум-класу» отримав БФК INTERGAL CITY. Це флагманський проєкт у портфелі «Інтергал-Буд».

«До комплексів преміального класу, зазвичай, прикута найбільша увага, адже для їх будівництва використовуються лише найкращі матеріали та технології. Перемога INTERGAL CITY у цій категорії свідчить про винятковість проєкту. Це буде справжня архітектурна перлина Києва, місто майбутнього і за формою, і за наповненням», – зауважила Катерина Закалюжна, керівниця відділу продажів БФК INTERGAL CITY. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА