13:42 10.12.2021

Відсьогодні у відділеннях Ощадбанку можна пройти ідентифікацію і верифікацію через застосунок Дія

2 хв читати
Відсьогодні у відділеннях Ощадбанку можна пройти ідентифікацію і верифікацію через застосунок Дія

Починаючи з 9 грудня 2021 року Ощадбанк надав своїм клієнтам – фізичним особам можливість пройти ідентифікацію та верифікацію за допомогою застосунку Дія. Цей функціонал доступний у всіх відділеннях Ощадбанку. Для отримання банківських послуг використовуються е-паспорт громадянина України та е-паспорт для виїзду за кордон, що містяться в застосунку Дія.

Ідентифікація та верифікація клієнтів проводитиметься для здійснення наступних операцій:

•         відкриття та обслуговування депозитних та поточних рахунків;

•         оренди індивідуальних сейфів;

•         приймання платежів;

•         обміну валют;

•         реалізації банківських металів та нумізматичної продукції.

Для проходження ідентифікації/верифікації потрібно лише повідомити менеджеру банку або касиру номер штрих-коду електронного документа з застосунку Дія.

 

«Надання клієнтам додаткових сервісів завдяки застосунку Дія – вагоме досягнення Ощадбанку на шляху запровадження paperless-технологій, адже ідентифікація/верифікація через Дію не потребує використання будь-яких паперових носіїв. Окрім того, таким чином ми поступово привчаємо наших найбільш консервативних клієнтів, які все ще користуються касами Ощадбанку, до нових діджитал-технологій. Хочу подякувати всім колегам, які змогли реалізувати цей сервіс, якого дуже потребують клієнти найрозгалуженішої мережі серед банківських установ України», – прокоментував нововведення Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.

На порталі можна отримати онлайн більше 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 15 своїх цифрових документів та 12 послуг.

Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО), а також COVID-сертифікати.  Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія. Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Прес-служба Ощадбанку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА