15:19 14.12.2021

Головою ради директорів Національної науково-технологічної асоціації призначено архітектора Віталія Молочко

2 хв читати

10 грудня 2021 відбулись Загальні збори Національної науково-технологічної асоціації України (ННТАУ), на яких було обрано Головою ради директорів архітектора Молочко. Про це повідомляє сайт ННТАУ.

"Віталія Молочко було призначено Головою ради директорів Асоціації як професіонала високого рівня, якій має системне бачення щодо розбудови освітніх та інноваційних закладів", – прокоментував призначення голова Асоціації Віктор Івченко.

Віталій Молочко – є головним архітектором та проєктувальником Президентського університету, якій буде збудовано на території ВДНГ та запущено у 2023 році. У президентському університеті планують готувати фахівців за найсучаснішими і найбільш перспективними в майбутньому напрямками: ІТ, кібербезпека, штучний інтелект, нанотехнології, аерокосмічні технології, енергетичні технології, біотехнології та науки про здоров'я.

Архітектурна група "CS" Молочко має великий досвід реконструкції та реновації публічних закладів, співпрацює з Міністерством освіти і науки України, київськими театрами, закладами середньої та вищої освіти та клініками. Фахівці компанії проводили реновацію будівлі Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації, що відома як культовий об’єкт архітектури "Літаюча тарілка" архітектора Флоріана Юр’єва.

головою ради директорів Національної науково-технологічної асоціації призначено архітектора Віталія Молочко

Національна науково-технологічна асоціація об’єднує 24 інноваційні організації, серед яких провідні наукові інституції Національної академії наук України та технологічні парки таких вишів як "Київська політехніка", технопарк "Київського національного університету", Одеського політехнічного університету, Національного університету біоресурсів та природокористування Україні.

Місія ННТАУ– підвищити ролі наукових та технологічних парків в інноваційному розвитку України та сприяти створенню виробництв інноваційної продукції. Наукове співробітництво налагоджено з партнерами Японії. У перспективі – поглиблення співробітництва з Грузією, Молдовою, Азербайджаном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА