14:31 16.12.2021

Бонуси для оплати пального та інших товарів мережі АЗК WOG тепер в тарифах Київстар

4 хв читати

Завдяки акції Суперсила від WOG абоненти передплати та контракту Київстар можуть отримати бонуси  від 1,50 грн до 3 грн за літр від кожної заправки до повного баку у мережі автозаправних комплексів АЗК WOG. Використати додаткові бонуси можна на купівлю пального, напоїв, їжі, аксесуарів для авто та інших товарів у мережі автозаправних комплексів WOG.

Абоненти Київстар на період проведення акції отримають можливість на необмежене накопичення бонусів у додатку WOG Pride  при користуванні послугами АЗК WOG. Ці бонуси допоможуть їм заощадити на пальному, у WOG MARKET та WOG CAFE та інших послугах мережі.

Взяти участь в акції можуть абоненти, що перейдуть на нову лінійку тарифних планів ТВІЙ або ВАШ, які мають Суперсили –  додаткові сервіси, котрі можна вибрати для доповнення основного пакета послуг у тарифі в залежності від потреб кожного абонента. Скористатись Суперсилою від WOG можна навіть у разі, якщо ви вже підключили собі іншу Суперсилу у вашому тарифі.

Обрати Суперсилу WOG можна в додатку Мій Київстар, зателефонувавши на короткий номер 500 або ввівши код *500*31#. Після її активації на номер абонента надійде SMS-повідомлення з персональним промокодом, який необхідно один раз активувати у застосунку WOG Pride. Промокод можна отримати з 15 грудня 2021 року по 15 лютого 2022 року, а скористатися ним можна до 1 березня 2022 року включно.

З усіма деталями акційної пропозиції можна ознайомитися за посиланням.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів «Домашнього інтернету». Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 90% населення України живе на території дії мережі LTE Київстар. Компанія є лідером ринку мобільного зв’язку, фіксованого інтернету і конвергентних послуг (зв’язок, інтернет, ТБ). Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші.. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Компанія Київстар 24  роки  працює в Україні, і визнана як найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанія. 

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Рек. Ответы

1. «Чому не можу підключити акцію з WOG? Не бачу в МК/ не знаходжу розділ, коли набираю 500/ набираю код, нічого не відбувається».

Київстар: Дякуємо, що звернулись до нас щодо спільної акції Київстар та WOG. Персональна пропозиція на якісне пальне від WOG формується індивідуально та автоматично, на жаль, ми не можемо вплинути на процес. Проте, щоб допомогти, фіксую Ваше звернення та передаю його партнеру. Представник WOG зв’яжеться з вами впродовж доби. .

WOG: Дякуємо, що звернулись до Київстар щодо нашої спільної акції. Формування персональних знижок відбувається автоматично, на жаль, коригувати процес вручну не є можливим. Проте зі свого боку приносимо вибачення і хочемо запропонувати вам наступну пропозицію -  Х літрів зі знижкою Х грн/бонусами на Х заправок. Дякуємо, що обираєте нас.

2. "Я заправився, а бали не зараховані, чому?"

Нам шкода, що склалася така ситуація. Бали можуть не зараховуються, якщо заправка була не до повного баку. Якщо ж ця та інші умови акції були виконані, а бали так і не нараховані, то ми рекомендуємо звернутися до служби підтримки WOG за номером телефону 0 800 300 525. Якщо виникла помилка, то вони допоможуть вирішити її.

3. «Я не користуюсь додатком WOG і не можу його встановити (мало пам'яті/не хочу/щось ще), як мені отримувати бонуси, може на мобільний рахунок 😊?»

Отримання бонусів від нашого партнера WOG можливе лише в їх додатку, тому ми рекомендуємо завантажити його, щоб отримувати бонуси на наступну заправку або покупки на WOG.

4. "Якщо я вже підключив акцію з Розеткою, чи можу підключити ще й цю?"

Так, ви можете одночасно отримати бонуси від різних партнерів, а також одну Суперсилу від Київстар у тарифах передплати та дві Суперсили у контрактних тарифах.

5. "На WOG у мене вже зараховуються бали, ця акція сумується  з існуючою?"

Ні, акційні пропозиції не сумуються. Якщо вам вже зараховуються бали, то накопичені збережуться. Але ви можете використати промокод, щоб отримати додаткові бали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА