12:41 17.12.2021

Postmen став "Комунікаційним агентством року 2021"

2 хв читати

15 грудня в Києві відбулась 16-а церемонія нагородження премії з ефективності в сфері маркетингових комунікацій — Effie Awards Ukraine. За її результатами, а також результатами Національного рейтингу креативності Всеукраїнська рекламна коаліція визначила  "Комунікаційне агентство року 2021". Перше місце рейтингу посіла агенція Postmen.

В травні 2021 року Postmen очолив Національний рейтинг креативності, який базується на результатах 3-х українських фестивалей: ADC*UA Awards, Kyiv International Advertising Festival, Ukrainian Design: The Very Best Of.

За підсумками рейтингу креативності та щорічної премії з ефективності —  Effie Awards Ukraine — агенція Postmen визнана "Комунікаційним агентством року 2021".

"Це одна з найбільш вагомих відзнак українського рекламного ринку. Формально – просто найкраща агенція року як в сенсі креативу, так і віддачі від нього – ефекту. І в цьому році ми дійсно презентували ринку ряд сильних робіт, серед яких стратегії, креатив і незмінно сильний продакшн. Завдяки потужним власним підрозділам: дизайну, відео-виробництву та веб-девелопменту — Postmen зараз найсильніша агенція для проєктів з комплексними сенсами та глобальними амбіціями", —  прокоментував перемогу Ярослав Ведмідь, СЕО агенції Postmen.
Цьогоріч у Postmen 3 золоті нагороди Efiie Awards Ukraine:
мистецький проєкт "Леся Українка: 150 імен", категорії Culture & The Arts; Rebranding
— фандрейзингова платформа Zerna Pravdy у категорії Social Good: Non-Profit

А також 3 срібла: проєкт Zerna Pravdy —  категорії Social Media та Influencer Marketing та "Леся Українка: 150 імен" —  Cross Media Storytelling.

Загалом до фіналу Effie Awards Ukraine-2021 пройшло 154 заявок у 49 категоріях.

Комунікаційна агенція Postmen була заснована у 2013 році. Ключовими напрямами діяльності є стратегія, креатив та продакшн. Сьогодні Postmen —  full-service гравець на ринку реклами, який має власні підрозділи дизайну, відео-виробництва та веб-девелопменту. В різні роки клієнтами агенції були: Планета Кіно, Нова Пошта, Буковель, Ковальска, Liki24, Епіцентр, 1+1, Дитячий фонд ООН (Юнісеф) в Україні, МКІП, Фонд Музею Голодомору, Electrolux, Дарниця, Kormotech та інші.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА