13:58 24.12.2021

Фільм блогера Дмитра Варварука "Чарівний глечик" доступний ексклюзивно на SWEET.TV

2 хв читати

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV представляеє ексклюзивну прем’єру: пригодницьку комедію з елементами екшену — "Чарівний Глечик" українського блогера та актора Дмитра Варварука.

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV підтримав Дмитра Варварука та його компанду: фільм виробництва українського блогера з’явився ексклюзивно в кінозалі сервісу та доступний абонентам у межах тарифу без доплат.

Прем’єра пригодницької комедії "Чарівний глечик" відбулася 24 грудня 2021 року.

"Підтримка українського кіно — це пряме підтвердження того, що SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр. Ми дуже  раді, що блогери також долучаються до розвитку кінематографу та втілюють у життя власні, цікаві, якісні проєкти", — зазначає Олександр Резунов, директор SWEET.TV.

Для створення пригодницької комедії "Чарівний Глечик", Дмитро зібрав команду однодумців, що вмить підхопила ідею та приступила до втілення "Чарівного глечика".

В основі сюжету кінострічки лежить історія сільських парубків, які прагнуть кращого життя та роблять усе заради того щоб їхня мрія здійснилась. Після походу до нічного клубу, Дмитро, Андрій та Володя віднайшли магічну знахідку. Саме тут починається справжня пригодницька комедія, випробування дружби, кохання та мрії.

"Відтоді, коли у мене з’явилась потужна команда, основною метою у моєму житті стало створення якісного, підкреслю, україномовного контенту. Я хочу творити сторінку історії, яку будуть пам’ятати всі. Ідея у мене виникла раптово, уві сні, коли я прокинувся одразу створив спільний чат та почав приступати до створення "Чарівного глечика", — розповідає продюсер та головний актор Дмитро Варварук.

За задумом режисера, герої фільму, як і його історія, прагнуть до певної самобутності, використовуючи колорит українського села у правильній формі. Також, варто додати, що зйомки фільму тривали 21 день. За цей час команда здолала понад 1200 кілометрів автошляху та пережила чимало форс-мажорних обставин.

Головні ролі у фільмі виконали:  Дмитро Варварук,  Андрій Галин, Володимир Карковський. Також до акторського складу увійшли: блогер-мільйонник Юлія Вербинець, Оксана Варварук,  Ігор Варварук, Василь Копчук,  Діана Козачок,  Яна Сорочак, Михайло Барта та інші.

У кінозалі національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV наразі зібралася одна з найбільших бібліотек сучасного українського кіно. Загалом на сервісі доступні більш ніж 10 000 фільмів, мультфільмів, серіалів і 260+ телеканалів, зокрема в HD та 4К якості.

Також на SWEET.TV триває грандіозний розіграш призів. Національний онлайн-кінотеатр вже подарував багато айфонів і один Hyundai i10. Попереду ще багато розіграшів. Подробиці можна дізнатися тут.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА