17:44 29.12.2021

Автострада передала реанімаційне устаткування Інституту педіатрії, акушерства і гінекології

1 хв читати

Група компаній «Автострада» передала спеціалізовані матеріали для відділення інтенсивної терапії київського Інституту педіатрії, акушерства і гінекології.

Напередодні новорічних свят до ІПАГ направили шість новітніх гелевих матраців від провідного світового виробника, які дозволяють рівномірно розподіляти тепло нижнього підігріву в реанімаційному місці.

Раніше, у вересні 2021 року, компанія придбала для Інституту дві реанімаційні системи, які щорічно дають шанс на життя понад 200 малюкам, що мають важкі патології або народилися передчасно. Це вдалось зробити завдяки спільній з БФ «Твоя опора» благодійній акції «Кілометри рятують життя» (#ТвоїКілометриРятуютьЖиття). В рамках неї усі бажаючі могли вийти на пробіжку та акумулювати набігані кілометри, які Автострада обмінювала на кошти. Весь зібраний ресурс був спрямований на придбання медичного обладнання.

Усі ці заходи були реалізовані в рамках програм соціальної відповідальності компанії. Автострада стало підтримує дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

Київський Інститут педіатрії, акушерства і гінекології є єдиним в Україні науково-практичним закладом, що допомагає діткам, народженим з патологіями, та передчасно народженим із усієї країни. Передусім тим, кому не можуть надати допомогу за місцем проживання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА