12:53 31.12.2021

Ощадбанк запустив перший голландський аукціон з продажу права вимоги за кредитом

1 хв читати

Ощадбанк пропонує придбати на аукціоні право грошової вимоги за кредитним договором з ТОВ «УКРКАВА» та за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки) за цим кредитом. Основним предметом забезпечення за угодою є завод з виробництва кави. Також як заставу за цією позикою оформлено  комплекс складських приміщень із земельною ділянкою. Обидва об’єкти знаходяться в Одеської області.

«Ощадбанк уперше використовуватиме такий механізм урегулювання проблемної заборгованості, як продаж права вимоги на голландському аукціоні, що передбачає поступове зниження ціни лоту. Застосування такого інструмента врегулювання проблемної заборгованості прямо передбачено Постановою Кабінету Міністрів України №281 та дозволяє банкам досить швидко очистити баланс від «токсичних» активів. Запрошуємо всіх зацікавлених до участі в торгах», – зазначив член правління Ощадбанку Арсен Мілютін. 

Торги відбудуться 1 лютого 2022 року. Кінцевий термін надання цінових пропозицій – 16:30 1 лютого 2022 року. Усі деталі щодо участі в торгах можна знайти за посиланням https://prozorro.sale/auction/BSD001-UA-20211230-53097.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА