12:00 25.01.2022

Українська ракетна компанія Promin Aerospace уклала угоду з оператором космодрому в Північній Атлантиці

2 хв читати

В компанії Promin Aerospace офіційно оголосили про підписання меморандуму про взаєморозуміння з Atlantic Spaceport Consortium (ASC).

Основна мета Promin Aerospace — отримати безпечне та надійне місце запуску, з якого можна швидко проводити нові ітерації своїх розробок та готуватися до комерційної фази продукту. Підтверджуючи меморандумом стосунки з таким партнером по запуску як ASC, Promin Aerospace зможе запропонувати потенційним клієнтам надійний план виведення їх вантажу на орбіту.

“Співпраця з ASC є важливим кроком у розвитку Promin Aerospace”, — каже Міша Рудомінський, співзасновник і CEO. “Для швидкозростаючою та досить гнучкої компанії, як Promin Aerospace, нам потрібен партнер, який може адаптуватися. Такого партнера ми бачимо в ASC. Разом ми зможемо швидко доопрацювати пропозицію для наших клієнтів і забезпечити безперебійну роботу по запуску нашої ракети”.

Для ASC, що базується на Азорських островах, співпраця з Promin Aerospace дасть можливість краще задовольняти вимоги клієнтів і адаптувати свої послуги та операційні процеси до нових запусків ракети. 

Atlantic Spaceport Consortium розробляє можливості для експлуатації стартових майданчиків на островах в Атлантичному океані. Віддаляючи місця запуску від населених пунктів, ASC полегшує нормативний та матеріально-технічний тягар для постачальників ракет-носіїв та їхніх клієнтів. Консорціум також забезпечить необхідну інфраструктуру, допоміжне обладнання та засоби для інтеграції корисного навантаження і безперебійної роботи пускових установок.

Нова ракета Promin Aerospace пропонує можливість запускати невеликі корисні навантаження на орбіту та обслуговувати ринки суборбітальних та орбітальних запусків. Завдяки своїй технології Promin Aerospace може гарантувати екологічність і безпеку для людей при запуску ракет, оскільки практично жодні компоненти ракети не залишаються на орбіті і не потрапляють назад в океан.

Прес служба Promin Aerospace,
Додаткова інформація за тел. (050) 545-99-69 (Володимир Кравчук).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА